رب گوجه فرنگی فله چی چی لاس به دلیل هزینه های کمتر که روی دوش کارخانه دار می گذارند، کمتر از نوع اسپتیک است .
در عین حال این نوع رب گوجه ها دارای نمک هستند .
رب گوجه فرنگی فله در فصولی که مواد اولیه کم است( زمستان) در قوطی وشیشه و…. روانه بازار می شود .
مشخصات رب گوجه فرنگی فله چی چی لاس
- بریکس ۳۰ و ۳۲
- بیشتر در سردخانه نگهداری می شود .
- فقط در داخل کشور مورد استفاده قرار می گیرد .
- مصارف آن برای کارخانه جاتی که تولید سس ،انواع کنسرو و رب گوجه دارند می باشد .
- بیشتر از ۶ ماه ماندگاری ندارد .
- ۲۳۰ کیلویی
شناسايي آلودگيهاي قارچي رب گوجه فرنگي فله در سردخانه
در رب فله اي كه در اغلب كارخانه هاي داخل به صورت كنسانتره (بابريكس ۳۲-۳۰) توليد مي شود سطح آلودگي قارچي محصول بالاست . چرا كه رب توليد شده بلافاصله پس از تغليظ، در شرايط غير اسپتيك در داخل بشكه به صورت فله پر شده و عمليات سالم سازي حرارتي بر روي آن انجام نمي شود .
- بر حسب دماي نگهداري عوامل قارچي موجود در رب، به ويژه در لايه سطحي شروع به فعاليت مي كنند .
- يك لايه ضخيم كپكي سطح محصول را به طور كامل مي پوشاند .
- عمده ترين آلودگيهاي قارچي رب گوجه فرنگي فله در سردخانه شناسايي شده .
- عمده ترين فلور قارچي رب گوجه فرنگي فله در سردخانه را جنسهاي كپكي پني سيليوم و آسپرژيلوس تشكيل مي دهند .
- عليرغم استفاده از دماي حدود ۰oC و تغليظ محصول تا بريكس ۳۸، روند افزايشيpH ، عدد هوارد و شمارش كلي قارچها در طي نگهداري، نشان دهنده رشد قارچها در محصول مي باشد .