بریکس رب گوجه فرنگی یکی از مهمترین پارامترهای فیزیکی که باید برای سنجش کیفیت رب مورد ارزیابی قرار گیرد.
این شاخص در واقع بیانگر میزان غلظت رب گوجه فرنگی است، و در واقع هر چه بریکس رب گوجه فرنگی بالاتر باشد محصول رب، غلیظتر خواهد بود.
مهمترین فرآیندی که در تولید رب گوجه فرنگی باید انجام شود، فرآیند تغلیظ است و این فرآیند وابستگی مستقیمی به بریکس گوجه فرنگی دارد.
هر چقدر بریکس گوجه فرنگی عدد بالاتری باشد، تغلیظ کمتری برای رب شدن نیاز خواهد داشت.
از آنجا که فرآیند تغلیظ در کارخانهجات رب گوجه فرنگی مستلزم صرف هزینههای بسیار بالا میباشد،
میتوان چنین نتیجه گرفت که هر چقدر درجه بریکس گوجه فرنگی بالاتر باشد، نیاز به صرف هزینه بیشتری برای تبدیل شدن به رب گوجه فرنگی خواهد بود.