پوره میوه جات چی چی لاس دارای مشخصات زیر می باشد:
میوه و مرکبات به عنوان یکی از منابع اصلی و مهم تأمین:
پوره میوه در انواع میوه ها به طور تک میوه و یا چند میوه تولید و بسته بندی می گردد. شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، در کنار تولید رب گوجه فرنگی در بسته بندی های متفاوت، اقدام به تولید پوره میوه در چند طعم مختلف نموده تا سبد کالایی خود را به مرور کامل نماید.
خواص پوره هلو و سیب و آلو را صنایع غذایی خزر عصاره وارنا به شرح آن در ذیل پرداخته است:
پوره هلو، مغذی و خوش طعم و سرشار از مواد معدنی، آهن و ویتامینها به خصوص ویتامینهای A ,B1 ,B2 است. مواد قندی هلو ترشحات هاضمه را تقویت میکند و هضم غذا را آسان میسازد. پوره هلو خاصیت ملین بودن دارد و به لحاظ داشتن سلولزهای نرم، مواد قندی و نشاستهای آن به راحتی در معده هضم میشود.
یکی از بینظیرترین میوهها از لحاظ خواص جهت مصرف روزانه سیب است؛ وجود پکتین، انواع املاح معدنی و ویتامینها سبب میشود که استفاده از آن در تنظیم حالت مزاجی کودکان بسیار مفید باشد.
پوره سیب منبع خوبی از فیبر محلول است که به کاهش اختلالات روده کمک میکند؛ این میوه چربی و سدیم ندارد و سرشار از ویتامینهای گروه B است که در حفظ سلولهای قرمز خون و سیستم عصبی موثر است.
پوره آلو سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی دارای روی و آهن و مقداری کلسیم است. آلو سرشار از ویتامین C , A , K میباشد و دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است.
پوره آلو ملین، صفرا بر، رافع عطش، دافع بلغم و تب بر است و در درمان برفک دهان کودکان بسیار موثر است.