تولید پوره میوه جات صنعتی مستلزم کارخانه ای است که ماشین آلات مخصوص تولید این نوع محصول را داشته باشد تا پس از تولید در بسته بندی های مختلف پر شود.
شرايط اقليمي كشورمان طوري است كه عموماً در هر فصل انواع میوه وجود داشته و اکثرا به صورت تازه در اختیار مردم قرار می گیرد. در صورتی که در بیشتر کشورها این امکان وجود ندارد و از اينرو در كشورهاي صنعتي جهان كه رژيم غذايي مردم از اهميت بالايي برخوردار است، پوره ميوه از ارزش قابل توجهي بين مردم برخوردار بوده و سالانه مقادير زیادی از اين محصول از طريق واردات از كشورهاي ديگر تهیه و در اختیار مصرف کنندگان کشورهای صنعتی قرار می گیرد.
در صنعت، فرآيند توليد پوره ميوه جات با توجه بر نوع ميوه هاي مورد استفاده جهت توليد پوره به سه قسمت اساسي تقسيم مي گردد:
همان طور که در بالا اشاره شد مراحل تهیه و تولید پوره میوه جات صنعتی دارای سه مرحله می باشد که مرحله اول در مورد انواع میوه ها متفاوت است که در این قسمت به شرح آن می پردازیم.
علت وجود تفاوت در ماشين آلات قسمت اول را مي توان به صورت زير عنوان كرد:
همان طور که ذکر شد پوره میوه در انواع میوه ها به طور تک میوه و یا چند میوه تولید و بسته بندی می گردد. شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، در کنار تولید رب گوجه فرنگی در بسته بندی های متفاوت، اقدام به تولید پوره میوه در چند طعم مختلف نموده تا سبد کالایی خود را به مرور کامل نماید. مشخصات این محصول شامل: