گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس از بهترین مزارع استان فارس تهیه شده و گوجه های کاملا رسیده و آبدار می باشد. برای دریافت بیشتر اطلاعات در مورد گوجه مورد استفاده در تهیه رب گوجه فرنگی به طور کلی به مطالب زیر توجه فرمایید.
دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانهای در بازار موجود می باشد؛ که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانهای میتوان استفاده کرد، که هر یک مزایا و کاستیهایی دارد. گوجه فرنگی محلی رب کمتری میدهد اما باعث میشود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. گوجه فرنگی گلخانهای گرانتر است اما رب بیشتری از آن بدست می آید.
کارخانههای معمولاً گوجههایی را استفاده میکنند که بیضی شکل هستند زیرا دارای گوشت بیشتر و آبدار هستند. گوجه فرنگی باید کاملاً قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز و سفید نباشد. زیرا قسمت سبز رنگ گوجه سرطان زا می باشد و برای سلامتی خطرناک است. از انتخاب گوجههای لهیده، خراب و کپک زده باید خودداری شود چراکه سالم نیست و طعم رب را تغییر میدهد.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، گوجه های مورد نیاز برای تهیه بهترین رب گوجه فرنگی برند خود، از بهترین مزارع اطراف استان فارس تهیه نموده و با انجام تمام قوانین و ضوابط تولید به تهیه این نوع رب گوجه فرنگی که در بین مصرف کنندگان بسیار محبوب می باشد، می پردازد. در بعضی از کارخانه ها برای بالا بردن غلظت رب گوجه و استفاده کمتر از گوجه فرنگی به جهت سود دهی بیشتر از موادی همچون:
استفاده می کنند. اما چی چی لاس به شما این اطمینان را می دهد که بابت هر یک کیلو رب گوجه فرنگی از ۴ کیلوگرم گوجه کاملا رسیده و آبدار به همراه نمک استفاده نموده است. ماندگاری این محصول و غلظت آن وابسته به میزان حرارت دهی در زمان تولید می باشد.
طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه ها لازمه عبور از مراحل زیر میباشد: