کارخانه تولید رب گوجهفرنگی مجموعهای به هم پیوسته از ماشینآلات و تاسیسات مختلف میباشد که گوجهفرنگی تازه را به رب گوجهفرنگی تبدیل میکند.
فرآیند تبدیل گوجه به رب گوجه در حالت کلی شامل سه مرحله آمادهسازی، تولید و بستهبندی است که با توجه به مشخصههای منحصربفرد هر خط تولید، پیادهسازی و اجرا میشود.
برخی از مهمترین مشخصههای کارخانه تولید رب گوجهفرنگی عبارتند از:
تمام اتوماتیک ( اتوماسیون خط تولید)
تولید رب گوجهفرنگی به شکل صنعتی
برای تولید رب گوجه فرنگی در کارخانه باید مراحل زیر طی شود:
کارخانه تولید رب گوجه فرنگی نیاز به یک عرضه کننده ثابت برای گوجه فرنگی تازه دارند.
حیاتی است که خط تولید گوجه فرنگی به طور مداوم با حداکثر ظرفیت خود کار کند.