مفیدتر بودن رب گوجه نسبت به گوجه فرنگی تازه موضوعی است که دانشمندان بعد از تحقیقات فراوان می گویند: گوجه فرنگی های باغی نمی توانند بدن را با مقدار کافی از آنتی اکسیدانی مانند لیکوپن اشباع کنند.
کارکنان دانشگاه لینکلن طبق مطالعات به این نتیجه رسیدند که هنگام خوردن گوجه فرنگی تازه، تنها بخش کوچکی – حدود ۴٪ – لیکوپن جذب می شود. در کل، ۷۵ درصد از آنتی اکسیدان های مختلف را می توان از گوجه فرنگی استخراج کرد، از جمله اسید اسکوربیک، رزین های فنولیک و لیکوپن.
فواید لیکوپن
دانشمندان یادآور می شوند که لیکوپن یک آنتی اکسیدان قوی است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد، از دیابت جلوگیری می کند، از مردان در برابر سرطان پروستات و زنان در برابر سرطان رحم محافظت می کند، به حذف کلسترول بد از بدن کمک می کند، به طور موثر چربی ها را تجزیه می کند و پوست را جوان نگه می دارد.
شرکت خزر عصاره وارنا تولید کننده بهترین رب گوجه
شرکت خزر عصاره وارنا با افتخار محصولات با کیفیت و مرغوب خود را در زمینه رب گوجه فرنگی عرضه می دارد. گفتنی است مواد اولیه در کارخانه بعد از تاییدیه آزمایشگاه های تخصصی وارد مرحله تولید می شود .
مفید تر بودن رب گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی تازه به دلایل وجود موارد زیر است :
بسیاری از متخصصین تغذیه این میوه را ماده ای برای مبارزه با التهاب در بدن می دانند. اسید فولیک موجود در گوجه فرنگی برای از بین بردن عوامل استرس زا و افسردگی بسیار مفید است.
انواع بسته بندی رب گوجه چی چی لاس بسته بندی های گوناگون رب گوجه فرنگی چی چی لاس
انواع بسته بندی محصولات این مجموعه شامل: