مشخصات رب گوجه فرنگی درجه یک به بافت ، عطر و رنگ رب گوجه فرنگی مربوط می باشد.
رب گوجه فرنگی درجه یک با برند چی چی لاس تولیدی شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا سعی نموده محصولات خود را تازه تولید و به بازار عرضه نماید.
رب گوجه فرنگی درجه یک باید رنگ طبیعی گوجهفرنگی را داشته باشد و همچنین باید حین سرخ کردن به میزان باز شدن رب در روغن توجه کنیم، رب گوجه فرنگی درجه یک در روغن بهخوبی باز و مخلوط میشود و بهصورت یک سس کاملاً یکدست درمیآید ،
یعنی باید نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشاندهنده استفاده از رنگهای افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد.
برخی کارخانه های مختلف از کدو در رب گوجه استفاده می کنند و این امر باعث از بین رفتن کیفیت آن می شود .
برای تشخیص ربهایی که با کدو ترکیبشدهاند، یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید.
اگر آب تا حدودی قرمز شد، رب گوجهفرنگی و اگر نارنجی یا زرد شد، کدو است.