شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات خیارشور چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید .
بعد از باز کردن سر ظرف باید خیارشورها را در یخچال نگهداری کنید.
رعایت این موضوع، هم از کپک زدن خیارشور جلوگیری میکند هم اینکه مدت زمان خیلی بیشتری میتوانید آنها را نگهداری کنید.
علاوه بر این مراقب باشید به هیچ عنوان دست چرب، قاشق چرب یا هر شی چرب دیگری وارد ظرف خیارشور نشود در اکثر موارد عدم رعایت این نکته موجب کپک زدن خیارشور میشود.
ظرف حاوی خیارشور را در جای خنک به دور از نور خورشید قرار دهید تا عمل بیاید حدود ۱ ماه زمان لازم است تا خیارشور عمل بیاید.
به این نکته توجه داشته باشید که اگر خیارشورها در معرض نور خورشید قرار بگیرند زرد میشوند.
به هیچ عنوان خیارشور را در ظرفهای پلاستیکی درست نکنید بهترین ظرف برای تهیه خیارشور ظرفهای شیشهای است که در آن محکم بسته میشود.
حواستان باشد اگر در ظرف محکم بسته نشود و هوا به داخل آن راه یابد خیارشورها نرم و لزج میشوند.
چروک شدن خیار شور میتواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیار شور باشه.
تیرگی رنگ خیارشور عوامل مختلفی داره اما استفاده از ادویه زیاد یا نمکید دار و پختن بیش از حد یا آهن زیاد آب و استفاده از ظروف آهنی میتونه جزو عوامل این اتفاق باشه.
از دلایل پوک شدن خیار میتونه خیارهایی باشن که بد رشد کرده اند یا خیارها را قبل از ترشی انداختن زیاد نگه داشتین یا آب شوری که استفاده کردید زیادی شور و تند بوده است.
دلیل شیری رنگ شدن آب نمک اغلب خیارشورهای فلهای، نگهداری نادرست محصول در شرایط نامساعد محیطی است که بر میزان فسادپذیری آن میافزاید و علت این تغییر رنگ، رشد کپکها و قارچها در آن است که نشاندهندهٔ مراحل اولیه فساد آن و هشداری برای انصراف از خرید یا مصرف چنین خیارشوری محسوب میشود.
جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.