.مراحل تهیه رب گوجه
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
- سرورتینگ و شستشوی گوجه
- خردکردن گوجه
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن در قوطی ودر بندی
- پاستوریزاسیون قوطی پر شده
- عبور از زیردوش آب سرد
- خشک کردن
- اتیکت زنی وبسته بندی
- عرضه به بازار
ترکیبات رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی در کل ترکیبات خاصی ندارد و بیشتر از گوجه فرنگی بدست می آید. اما کارخانه های غیر معتبر غیر از ترکیب گوجه و نمک برای حجم بخشیدن و غلظت به محصول رب گوجه از سبزیجاتی مانند سیب زمینی و کدو و پیاز استفاده می کنند. رب گوجه چی چی لاس از آن دسته از محصولات پرفروشی است که تمام قوانین تولید را رعایت نموده و به دلیل کیفیت و استاندارد بودن بازار فروش خوبی در بخش صادرات و فروش داخلی را برای خود رقم زده است. ترکیبات و مشخصات این محصول شامل:
- آب تغلیظ شده گوجه های سالم و رسیده
- ۱.۵ درصد نمک که استاندارد می باشد و بیشتر از۲ درصد تقلب محسوب می شود.
- بدون مواد نگهدارنده
- بدون قوام دهنده
- بریکس استاندارد ۲۷
- دو بار حرارت دهی در دمای پاستوریزه جهت جلوگیری از کپک
- دارای استاندارد سازمان غذا و دارو