فروشنده رب گوجه فرنگی قوطی با برند چی چی لاس با تنوع سه درب در بسته بندی و غلیظ و سفت و بدون مواد نگهدارنده و صددرصد طبیعی در ایران، شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از ۱۵ سال تجربه در حوزه تولید رب گوجه فرنگی، موفق به ثبت دو برند جدید با نام های چی چی لاس و منجی گردیده است. همچنین این مجموعه تولیدی گواهینامه های ایزو و پروانه های بهداشتی و کنترل کیفیت را دریافت نموده است.
لازم به ذکر است این شرکت انواع رب گوجه فرنگی در وزن و بسته بندی های مختلف را تولید می نماید.
برای سهولت و سلایق مختلف این قوطی ها با سه نوع درب طراحی شده اند:
علت ماندگاری بیشتر در قوطی فلزی این است که امکان استریل قوطی و نگهداشتن آن در دستگاه پاستوریزه بهتر و بیشتر از شیشه است. گفتنی است شیشه ها را نیز در حرارت و دستگاه پاستوریزه قرار می دهند و استریل می کنند، اما میزان حرارتی که به قوطی ها می توان وارد کرد بیشتر از شیشه است . چون مقاومت قوطی در برابر حرارت بیشتر است.
به طور کلی روند تولید رب گوجه فرنگی در ظروف شیشه ای و قوطی ، تفاوتی با هم ندارند و همه در شرایط یکسان تولید می شوند و ارزش غذایی آنها با هم برابراست. اما رب گوجه فرنگی در قوطی های فلزی مطمئن ترند و مدت زمان بیشتری می توان آن ها را نگهداری کرد.
پیش از باز کردن در قوطی، باید سطح خارجی بسته بندی را به خوبی با مایع ظرف شویی بشویید و سپس در قوطی را باز کنید. رب گوجه فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب گوجه و جلوگیری از کپک زدن آن، بهترین پیشنهاد این است، پس از بازکردن در قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشهای دردار خالی کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید.