سبز رنگ شدن سیر ترشی میتواند، به دلیل نوع سیر و خاکی باشد، که سیر در آن رشد پیدا میکند.
سیر ترشی از انواع ترشی است که با قرار دادن سیر خشک در سرکه تهیه میشود. سن سیرترشی موضوعی بسیار مهم بوده و هرچه سنش بالاتر باشد مرغوبتر و لذیذتر است.
مصرف سیر ترشیهای که رنگ آنها سبز شده، مشکل ساز نمیباشد و بدون نگرانی میتوانید، این سیر ترشی را مورد استفاده قرار دهید، زیرا رنگ سیر ترشی پس از گذشت مدتی به حالت اول بر میگردد. با ما همراه شوید.
همانطور که میدانید، در طرز تهیه ترشی سیر همانند سایر ترشی ها، از سرکه استفاده میشود. در نتیجه اضافه شدن سرکه به سیر، دیواره (غشای) سلولی سیر پاره میشود و آمینو اسیدها با ترکیبات سولفوری که در سیر وجود دارد، مخلوط میگردند.
این فرآیند موجب آزادسازی ایزوآلین خواهد شد، در نهایت رنگدانههای سبز آبی رنگ (آنتوسیانین) در نتیجه ترکیب ایزوآلین با آمینو اسیدها ایجاد میگردند.
البته به صورت طبیعی سیر دارای این رنگدانهها میباشد، اما با آسیب غشای سلولی و طی واکنش آمینواسیدها با ایزوآلین، میزان این رنگدانهها افزایش مییابد.
همچنین سبز رنگ شدن سیر ترشی میتواند، به دلیل نوع سیر و هچنین خاکی باشد، که سیر در آن رشد پیدا میکند. زیرا آنتوسیاتین موجود در سیر، در برخی از سیرها بیشتر میباشد و به همین خاطر، سرعت تغییر رنگ در این نوع سیرها بیشتر است.
دلیل دیگر سبز رنگ شدن سیر ترشی، واکنش ترکیبات سولفوری سیر با عنصری همچون مس به هنگام ترشی انداختن میباشد. زیرا در نتیجه این واکنش، سولفات مس حاصل میشود و رنگ سیر به سبز آبی رنگ تغییر پیدا میکند.
همچنین استفاده از وسایل چدنی، آلومینیومی، مسی به هنگام ترشی انداختن و یا وجود این عناصر در آب سبب بروز این تغییر رنگ میباشد.
باید در نظر داشته باشید، که سبز شدن سیر ترشی با قسمتهای سبز سیر که جوانه میزند، متفاوت میباشد و جوانه سیر همانند قسمتهای سبز رنگ پیاز و سیب زمینی سمی و مصرف آن خطرناک میباشد.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید.
۱. به هنگام ترشی انداختن از نمکهای بدون ید و یا آب مقطر استفاده نمایید (ید همانند عناصر ذکر شده در این مطلب، سبب تغییر رنگ سیر ترشی میشود).
۲. نباید سیر ترشی را در معرض نور خورشید قرار دهید. چون سبب تولید کلروفیل و در نتیجه سبز رنگ شدن سیر ترشی میگردد.
۳. همانطور که در بالا نیز به آن اشاره شد، برخی از سیرها همانند سیر چینی، تغییر رنگ پیدا میکند، بنابراین بهتر است، از این نوع سیرها برای تهیه ترشی سیر استفاده نکنید.
سبز شدن سیرترشی، مانعی برای مصرف آن ندارد و رنگ آن هیچ تاثیری بر طعم سیر نمیگذارد. بعضی از فرهنگ ها، حتی سیرهای رنگارنگ دارند و از آنها در انواع خوراک خود استفاده میکنند.
در چین، سیر ترشی را عمدا به گونهای درست میکنند، که سبز رنگ شود و آن را در زمان سال جدید چینیها مصرف میکنند. این «سیر لوا» دارای طعمی ترش و تند بوده و در عین حال زیبا و سالم است.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با بهکارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوریهای پیشرفته و بهروز، این محصول را فرآوری و بستهبندی کند و در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی توزیع نماید.
برای اطلاع از قیمت و خرید این محصول با ما در ارتباط باشید .