نگهداری زیتون شور دارای فوتوفنهای خاصی است که اگر آنها را رعایت کنید، میتوانید تا چند ماه با خیال راحت از زیتون شور خریداری شده خود استفاده کنید. قبل از آنکه روشهای نگهداری زیتون شور را شرح دهیم، یک نکته مهم را برای شما بازگو میگوییم. اگر به سلامت خود اهمیت میدهید، به هیچ عنوان زیتون باز یا فلهای را مصرف نکنید. احتمال این که زیتونهای شور فلهای در مقایسه با انواع کارخانهای حاوی فلزات سمی همچون سرب، کادمیوم، جیوه و آرسنیک باشد، زیاد است. زیرا نوع سود و خلوص نمک مورد استفاده و جنس ظروف فرآوری و نگهداری زیتون فلهای نامعلوم و نامشخص است.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به تولید زیتون شور چی چی لاس با وزن های مختلف در سطح بین اللملی نموده است .
زیتون یکی از میوه های بسیار پرخاصیت است که چون طعم اصلی این میوه خام تلخ است؛ ابتدا آن را فرآوری میکنند و سپس مورد استفاده قرار میدهند. خواص زیتون برای معده جزو مهمترین خاصیتهای زیتون محسوب میشود.
طعم زیتون فرآوری شده با زیتون فرآوری نشده کاملا متفاوت است و زیتون سبز خام اصلا قابل خوردن نیست. زیتون شور چی چی لاس یکی از چاشنی های لذیذ و خوش طعم موجود در سطح بازار است که علاقه مندان زیادی دارد.
گروهی از زیتونهای نامرغوب وجود دارند که مصرف کنندگان مشاهده میکنند پس از گذشت چند روز، زیتون شور به خودی خود شروع به کپک زدن میکند و حتی با اضافه کردن محلول آب نمک نیز نمیتوانند از آن جلوگیری به عمل آورند.
برخی افراد که در ابتدا با تغییر طعم طعم زیتون رو به رو میشوند، حتی با اضافه کردن سبزیجات معطر نیز نمیتوانند این بو را کاهش دهند.
واقعیت این است که راهی برای استفاده مجدد زیتون کپک زده نیست و برای حفظ سلامتی بدن باید آن را دور بریزیم. زیتون کپکزده به هیچ وجه قابل مصرف نیست و خوردن آن میتواند سلامتی انسان را به خطر اندازد.
از سوی دیگر سود مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی از نوع فود گرید و مجاز برای مصارف خوراکی بوده و در صورتی که سود پس از تلخی زدایی به طور کامل از بافت میوه خارج شود هیچ مشکلی برای سلامت ایجاد نمیکند. اغلب زیتونهای شور تهیه شده در کارخانجات از انواع کال و سبز رنگ بوده و به هیچ عنوان سمی نیستند. بنابراین اگر به سلامت خود اهمیت میدهید حتما از زیتون شور کارخانهای استفاده کنید.
اضافه کردن اسید سیتریک به میران دو در هزار، در آخرین شستوشو، باعث خنثی شدن سود شده و pH زیتون را به ۵/۵ تا ۶ میرساند. زیتون شور چی چی لاس که در کارخانه خزر عصاره وارنا تولید میشود،یکی از مرغوبترین زیتونهایی است که میتوانید با خیال راحت از سلامت و کیفیت بالای این محصول استفاده کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
برای اطلاع از قیمت روز زیتون شور چی چی لاس و همچنین اطلاع از نحوه ی خرید آنها با کارشناسان ما در ارتباط باشید.