رب گوجه کارخانه ای چی چی لاس شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، در کارخانه با رعایت اصول و استانداردهای بین المللی و دستگاههای مکانیزه تولید می گردد.
رب گوجه فرنگی کارخانه ای چیست ؟ و ترکیبات آن از چه موادی تهیه شده است؟
با افزایش جمعیت، رشد صنعت، رشد آپارتمان نشینی و کمبود وقت، تهیه رب گوجه فرنگی به کارخانههای تولید مواد غذایی محول شد.
امروزه اکثریت مردم از رب گوجه فرنگی کارخانه ای استفاده میکنند.
رب گوجه فرنگی پرمصرفترین چاشنی غذا، در بین ایرانیان است، که در غذاهای مختلف به صورت سرخ کرده یا پخته استفاده میگردد.
عصاره گوجهفرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجهفرنگی مانند انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدان لیکوپن است.
درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجههای کارخانه ای (صنعتی) میشود.
تنوع در بسته بندی خرید را آسانتر می نماید.
از این رو مجموعه خزر عصاره وارنا تولیدات خود را در انواع :
تولید و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی می نماید.
عصاره گوجهفرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجهفرنگی مانند انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدان لیکوپن است.
درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه کارخانه ای باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجههای صنعتی میشود.
رب گوجه فرنگی کارخانه ای باید رنگ طبیعی گوجهفرنگی را داشته باشد، یعنی نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشانه رنگهای افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد. در این صورت میتوان گفت از گوجههای نامرغوب استفاده شده است.