رب گوجه فرنگی از پرمصرفترین چاشنیهای غذا در بین ایرانیان است، که در غذاهای مختلف به صورت سرخ کرده یا پخته استفاده میشود. در زمانهای گذشته مردم خودشان رب گوجه فرنگی را برای مصرف یک ساله خود در خانه طبخ میکردند.با افزایش جمعیت، رشد صنعت، رشد آپارتمان نشینی و کمبود وقت، این وظیفه به کارخانههای تولید مواد غذایی محول شد.
در حال حاضر اکثریت مردم از رب گوجه فرنگی صنعتی استفاده میکنند. این محصول از مزرعه تا فروشگاه مراحل مختلف و متنوعی را طی میکند. برای برخی افراد دانستن طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه جالب توجه است.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید .
دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانهای در بازار موجود است؛ که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانهای میتوان استفاده کرد، که هر یک مزایا و کاستیهایی دارد.
گوجه فرنگی محلی رب کمتری میدهد اما باعث میشود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود.گوجه فرنگی گلخانهای گرانتر است اما رب بیشتری از آن حاصل میشود. معمولاً به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم گوجه فرنگی گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم رب به دست میآید.
کارخانههای معمولاً گوجههایی را استفاده میکنند که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آبدار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملاً قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه زرد یا سبز و سفید نباشد.
از انتخاب گوجههای لهیده، خراب و کپک زده باید خودداری شود چراکه سالم نیست و طعم رب را تغییر میدهد.
رب گوجه فرنگی برای اولین بار در خانهها و کارخانههای ایتالیایی تولید شد. ایتالیاییها برای طعم دار کردن پاستاهای خود با طعمی متفاوت و جدید، تصمیم گرفتند سسی از عصاره گوجه فرنگی تهیه کنند و این شد که سیسیل و دیگر شهرهای جنوب ایتالیا به مهد رب گوجه فرنگی تبدیل شدند.
در حال حاضر هم کشورهای حاشیه مدیترانه از پیشتازان تولید و مصرف رب گوجه فرنگی در دنیا هستند. آنها معمولاً رب را مانند ما ایرانیها سرخ نمیکنند و دوست دارند طعم خود رب زیر زبانشان بیاید.
ترکیبات رب گوجه فرنگی صنعتی هم مثل انواع خانگی، بیشتر گوجه فرنگی میباشد؛ یعنی در استاندارد تعریف شده رب گوجه فرنگی صنعتی، ترکیبات دیگری نمیتوان در رب گوجه داشت.
برخلاف این که در برخی مارکهای غیر معتبر کدو و پیاز را میتوان در آنالیز رب گوجه مشاهده کرد. از طرفی نمک موجود در ربهای صنعتی بر اساس اعلام سازمان استاندارد، حدود ۱ تا ۲ درصد است و اگر بیشتر از این میزان به آنها نمک اضافه شود، تقلب محسوب میشود.
ترکیبات رب گوجهفرنگی صنعتی زیاد متنوع نیست. شاید وجه تمایز در غلظت رب گوجه باشد که در میزان حرارت دادن گوجه این تفاوت ایجاد میشود.
طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه مستلزم عبور از مراحل زیر میباشد:
جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.