رب گوجه با کیفیت چی چی لاس، با رنگ دلپذیر و طعم واقعی گوجه، نشان از صداقت تولید و اهمیت سلامت مصرف کنندگان است که این محصول را در بازارهای داخلی و خارجی محبوب کرده است.
بهنظر مهمترین نکته در تشخیص کیفیت نام برندی است که محصول را عرضه میکند،در واقع برند خود نمایانگر میزان کیفیت است. اما برای معرفی جزئی تر شاخصهای کیفی محصول رب گوجه باید به این نکات اشاره نمود.
بعد از اینکه گوجه از مزرعه چیده و شستشو میشود، پخته شده و پوست آن کنده میشود و مخلوط غلیظی از محصول بهدست میآید که در مراحل بعدی میکروب زدایی و پاستوریزه میشود و پس از بستهبندی و انجام این مراحل برای پخش به بازار آماده میشود این شمای کلی از روند تولید رب گوجهفرنگی است.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، تولید کننده رب گوجه با کیفیت چی چی لاس، در انتخاب ماشینآلات همواره تلاش نموده است تا با حفظ حداکثر خواص مفید گوجه فرنگی به ویژه لیکوپن (رنگ دانه قرمز ) و سایر آنتی اکسیدانهای موجود:
را تولید و بسته بندی نماید و در اختیار مصرف کننده نهایی قرار دهد.