درباره رب گوجه فرنگی باید بدانید:
از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی در بیشتر غذاها به دلیل رنگ و طعم و بوی دلپذیر برای انواع غذاهای گوشتی و سرخ کردنی استفاده میگردد.
معمولا گوجه فرنگی دارای انواع زیادی است :
آنهایی را که برای تولید رب مورد استفاده قرار می دهند به ۲ گروه گرد و گلابی شکل تقسیم می شوند.
معمولا گوجه فرنگی مورد استفاده برای رب را از انواعی که دارای:
وقتی گوجه فرنگی در دسترس فرآیند حرارتی قرار گیرد، علاوه بر آن كه اصطلاحا پخته میشود، حرارت زیاد سبب كاهش ویتامینها و املاح معدنی موجود در آن میشود، بطوری كه میزان ویتامینهاي آن براساس فرآیند حرارتی احتمال دارد از ۵ تا ۴۰ درصد كاهش یابد كه این تلف مواد مغذی در روش خانگی بدلیل استفاده از حرارت مستقیم و كنترل نشده بسیار بیشتر اسـت.