تولید کننده رب گوجه فرنگی صادراتی چی چی لاس در ایران میباشد. صادرات رب گوجه فرنگی ایران طی سالهای اخیر روند فزایندهای داشته است به طوریکه تنها در سال ۹۶، با بیش از ۲۵ درصد رشد نسبت به دو سال قبل از آن، عدد ۱۳۳ هزار تن در سال را نشان میدهد.
کشور ایران به دلیل داشتن تنوع آب و هوایی، همواره در میان ۱۰ کشور برتر تولیدکننده گوجه فرنگی در دنیا قرار داشته است. گوجه فرنگی تقریبا در تمام ایام سال در نقاط مختلف کشور کشت میشود و این به لطف ۴ فصل بودن ایران است. به عنوان مثال در فصلهای گرم، مناطق سردسیر مثل خراسان، زنجان و گلستان و در فصلهای سرد، مناطق گرمسیر مثل فارس و بوشهر تولید کننده گوجه فرنگی هستند.
صادرات رب گوجه فرنگی به هر یک از کشورهای جهان اصول و استانداردهای خاص خود را دارد. برخی کشورها همچون عراق، عمان و امارت در این رابطه سهل گیر و برخی دیگر مانند روسیه سخت گیر هستند. بسته بندی رب گوجه فرنگی صادراتی اعم بسته بندی در قوطیهای فلزی و شیشه ای و یا فله ای در بشکه و حلبی نیز بایستی بر اساس استانداردهای بهداشتی انجام شود.
اگر میخواهید رب خانگیتان دچار کپکزدگی نشود، بهتر است روی رب را با یک لایه نازک روغن بپوشانید. در این صورت روند کپکزدگی به تاخیر میافتد. همچنین ربها باید در ظروف شیشهای نگهداری شوند. ظروف فلزی، حلبی و آلومینیومی ظروف مناسبی برای نگهداری ربها بهخصوص ربهای خانگی نیستند. حتی ربهای صنعتی هم زمانی که در رب باز میشود باید محتویات آن در ظرف شیشهای منتقل شود.
آمار صادرات رب گوجه فرنگی ایران به دلیل افزایش تقاضایی که به خصوص در کشورهای همسایه ایران، وجود دارد، همچنان یک روند صعودی را نشان میدهد و به همین دلیل در چند سال اخیر، تولیدکنندگان بیشتری در ایران به صادرات رب گوجه فرنگی روی آوردهاند. در ادامه این مقاله بعضی از آمارهای مربوط به تولید و صادرات رب گوجه فرنگی در ایران و جهان ارائه میشود.
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.