تولید کننده رب گوجه فرنگی خوب مارک چی چی لاس
امروزه همه به دنبال محصولات خوب و با کیفیت می باشند. شاید شما هم یکی از چند میلیون نفری باشید که برای محصول مورد نظر خود در موتور های جستجوی گوگل گشت می زنید.
شرکت خزر عصاره وارنا با افتخار محصولات با کیفیت و مرغوب خود را در زمینه رب گوجه فرنگی عرضه می دارد. گفتنی است مواد اولیه وارد شده به کارخانه بعد از تاییدیه آزمایشگاه های تخصصی وارد مرحله تولید می شود .
شرکت خزر عصاره وارنا دارای آزمایشگاه معتبر با استاندارد های بالا می باشد که مورد تایید سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد قرار گرفته است. یادآور می شود در این آزمایشگاه کارشناسان و افراد متخصص و با سابقه مشغول به فعالیت هستند. پس با آسودگی خاطر انتخاب کنید.
برای درست کردن رب اولین و مهمترین مقوله گوجهفرنگی مرغوب است، برای همین باید گوجهها رسیده و آبدار باشند. متاسفانه برخی افراد سودجو برای تهیه ربهای خانگی که قصد فروش آنها را دارند، از گوجههای کال یا گوجههایی که بعضی از قسمتهایش سبزرنگ است، استفاده میکنند.
رب گوجهفرنگی خواص زیادی دارد؛ یکی از مهمترین خاصیت آن وجود آنتیاکسیدانی با نام لیکوپن است. این ماده در اکثر میوههای قرمز یافت میشود اما منبع اصلی این ماده در گوجهفرنگی است. همانطور که میدانید برای تهیه گوجهفرنگی حرارت یکی از مهمترین مرحله در تهیه رب است که در این مرحله بهدلیل دریافت
آزاد میشود، یعنی خاصیت آنتیاکسیدانیاش افزایش پیدا میکند.
اما در اکثر اوقات ربهایی که در خانه و زیرنظر افراد غیرمتخصص تهیه میشود، میزان حرارت بیش از حد نیاز است؛ در این صورت میتوان گفت رب گوجهفرنگی که بیش از حد نیاز درمعرض حرارت باشد، نهتنها فاقد آنتیاکسیدان است بلکه دیگر جز مواد مغذی بهشمار نمیآید.
رب چه خانگی و چه کارخانهای باید رنگ طبیعی گوجهفرنگی را داشته باشد؛ یعنی نه خیلی قرمز باشد که در این صورت نشاندهنده استفاده از رنگهای افزدونی است و نه خیلی ارغوانی باشد که در این صورت میتوان گفت از گوجههای نامرغوب استفاده شده است.
گوجه فرنگی برای بسیاری از بیماری ها مفید است و سرشار از:
بسیاری از متخصصین تغذیه این میوه را ماده ای برای مبارزه با التهاب در بدن می دانند. اسید فولیک موجود در گوجه فرنگی برای از بین بردن عوامل استرس زا و تولید کننده افسردگی بسیار مفید است.
انواع بسته بندی های محصولات این مجموعه شامل: