تولید رب گوجه فرنگی در بسته بندی قوطی فلزی با برند چی چی لاس در انواع مختلف با بهترین کیفیت برای مصرف داخلی و صادرات به کشورهای هسایه و اروپایی انجام می شود. آیا می دانید تولید رب گوجه فرنگی در قوطی چه فوایدی دارد؟
به طور کلی روند تولید رب گوجه فرنگی در ظروف شیشه ای و قوطی ، تفاوتی با هم ندارند و همه در شرایط یکسان تولید می شوند و ارزش غذایی آنها با هم برابراست. اما رب گوجه فرنگی در قوطی های فلزی مطمئن ترند و مدت زمان بیشتری می توان آن ها را نگهداری کرد.
علت ماندگاری بیشتر در قوطی فلزی این است که امکان استریل قوطی و نگهداشتن آن در دستگاه پاستوریزه بهتر و بیشتر از شیشه است. گفتنی است شیشه ها را نیز در حرارت و دستگاه پاستوریزه قرار می دهند و استریل می کنند، اما میزان حرارتی که به قوطی ها می توان وارد کرد بیشتر از شیشه است . چون مقاومت قوطی در برابر حرارت بیشتر است.
پیش از باز کردن در رب گوجه فرنگی، باید سطح خارجی قوطی را به خوبی با مایع ظرف شویی بشویید و سپس در قوطی را باز کنید. رب گوجه فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب و جلوگیری از کپک زدن آن، بهتر است پس از بازکردن در قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشهای دردار خالی کنید و آن را در یخچال قرار دهید.
رب گوجه فرنگی چی چی لاس، تولیدی شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا هم از این روند استفاده می نماید و رب گوجه های تولید شده در قوطی های فلزی و با سه نوع درب (معمولی، آسان بازشو و آسان بازشو با درپوش پلاستیکی) و در اوزان: