تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس
در مورد تهیه رب گوجه فرنگی چه می دانید؟ آیا دوست دارید رب گوجه فرنگی با کیفیت را بشناسید؟ آیا مایل هستید با برند جدید رب گوجه فرنگی چی چی لاس CHICHI las آشنا شوید؟
گوجه فرنگی امروز در میدان متشکل از گوجه های رسیده و نمک است همچنین تازگی و رنگ آن، در کیفیت تولید رب مرغوب نقش اساسی دارد.
در تولید رب گوجه فرنگی ، ابتدا گوجه های رسیده و آبدار را بعد از مرحله شستشو و گندزدایی، پوست و دانه گوجه ها را گرفته و تحت فشار می پزند. پس از اینکه حجم آن کم شد برای بار دوم آن را تحت فشار و با درجه حرارت استاندارد می پزند تا کنسانتره غنی شده بدست آید. لازم به ذکر است رعایت حرارت استاندارد مانع از از بین رفتن لیکوپن موجود در گوجه می شود که حرارت مناسب باعث آزاد شدن این ماده موثره می شود.
لیکوپن ماده ای است که از دسته آنتی اکسیدانهاست و در میوه های قرمز مخصوصا گوجه فرنگی می باشد گفتنی است وجود این ماده در سلامتی بدن نقش بسزایی ایفا می کند.محصولی که در تصویر مشاهده می کنید یکی از بهترین گوجه فرنگی در میدان تره بار تهران امروز موجود در ایران و بازار صادرات است که به شما توصیه می کنم این محصول با کیفیت را در سبد خرید خود قرار دهید.
رب گوجه فرنگی خوب و سالم فقط از ترکیب گوجه فرنگی رسیده و نمک تهیه می شود. در هر ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی که در دمای استاندارد تهیه شده باشد.
اکثرا رب گوجه های حلبی مصرف کنندگانی مانند :
فرآورده هاي حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی که به جهت نگهداری طولانی پس از طی فرایندهایی و افزودن نمک، در بسته بندي های مختلف فلزي یا غیر فلزی تولید و بسته بندی می شود. درتهیه رب گوجه طبیعی نباید از:
در ترکیبات این محصولات استفاده شود فرآورده هاي حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی که به جهت نگهداری طولانی پس از طی فرایندهایی و افزودن نمک، در بسته بندي های مختلف فلزي یا غیر فلزی تولید و بسته بندی می شود.