تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس
در مورد تهیه رب گوجه فرنگی چه می دانید؟ آیا دوست دارید رب گوجه فرنگی با کیفیت را بشناسید؟ آیا مایل هستید با برند جدید رب گوجه فرنگی چی چی لاس CHICHI las آشنا شوید؟

گوجه فرنگی متشکل از گوجههای رسیده و نمک قرار دارد. همچنین تازگی و رنگ آن نقش اساسی در کیفیت تولید رب مرغوب ایفا میکنند.

در تولید رب گوجه فرنگی، ابتدا گوجههای رسیده و آبدار را پس از شستشو و گندزدایی پوست میگیرند و دانهها را جدا میکنند. سپس، آنها را تحت فشار میپزند. بعد از اینکه حجم آن کاهش یافت، برای بار دوم آن را تحت فشار میپزند و با درجه حرارت استاندارد، کنسانتره غنیشده تولید میکنند.
لازم به ذکر است رعایت حرارت استاندارد مانع از از بین رفتن لیکوپن موجود در گوجه می شود که حرارت مناسب باعث آزاد شدن این ماده موثره می شود.

لیکوپن مادهای است که از دسته آنتیاکسیدانهاست و در میوههای قرمز، مخصوصاً گوجه فرنگی وجود دارد. گفتنی است که وجود این ماده در سلامتی بدن نقش بسزایی ایفا میکند. محصولی که در تصویر مشاهده میکنید، یکی از بهترین گوجه فرنگیهای موجود در ایران و بازار صادرات است. به شما توصیه میکنم این محصول با کیفیت را در سبد خرید خود قرار دهید.
رب گوجه فرنگی خوب و سالم فقط از ترکیب گوجه فرنگی رسیده و نمک تهیه میکنند. در هر ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی که در دمای استاندارد تهیه میشود.
اکثرا رب گوجه های حلبی مصرف کنندگانی مانند :

فرآوردههای حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی، که به جهت نگهداری طولانی پس از طی فرایندهایی و افزودن نمک، در بستهبندیهای مختلف فلزی یا غیر فلزی تولید و بستهبندی میشوند. علاوه بر این، در تهیه رب گوجه طبیعی نباید از نگهدارندهها، طعمدهندهها، رنگها و دیگر مواد شیمیایی در ترکیبات این محصولات استفاده شود.