cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس
    خرداد ۲, ۱۳۹۷
    تولید رب گوجه

    تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس

    تولید رب گوجه فرنگی با  برند چی چی لاس

    در مورد تهیه رب گوجه فرنگی چه می دانید؟ آیا دوست دارید رب گوجه فرنگی با کیفیت را بشناسید؟ آیا مایل هستید با برند جدید رب گوجه فرنگی چی چی لاس CHICHI las آشنا شوید؟

    تولید رب گوجه

    گوجه فرنگی متشکل از گوجه‌های رسیده و نمک قرار دارد. همچنین تازگی و رنگ آن نقش اساسی در کیفیت تولید رب مرغوب ایفا می‌کنند.

    تولید رب گوجه

    در تولید رب گوجه فرنگی، ابتدا گوجه‌های رسیده و آبدار را پس از شستشو و گندزدایی پوست می‌گیرند و دانه‌ها را جدا می‌کنند. سپس، آن‌ها را تحت فشار می‌پزند. بعد از اینکه حجم آن کاهش یافت، برای بار دوم آن را تحت فشار می‌پزند و با درجه حرارت استاندارد، کنسانتره غنی‌شده تولید می‌کنند.

    لازم به ذکر است رعایت حرارت استاندارد مانع از از بین رفتن لیکوپن موجود در گوجه می شود که حرارت مناسب باعث آزاد شدن این ماده موثره می شود.

    لیکوپن ماده‌ای است که از دسته آنتی‌اکسیدان‌هاست و در میوه‌های قرمز، مخصوصاً گوجه فرنگی وجود دارد. گفتنی است که وجود این ماده در سلامتی بدن نقش بسزایی ایفا می‌کند. محصولی که در تصویر مشاهده می‌کنید، یکی از بهترین گوجه فرنگی‌های موجود در ایران و بازار صادرات است. به شما توصیه می‌کنم این محصول با کیفیت را در سبد خرید خود قرار دهید.

     

    خواص رب گوجه فرنگی

    رب گوجه فرنگی خوب و سالم فقط از ترکیب گوجه فرنگی رسیده و نمک تهیه می‌کنند. در هر ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی که در دمای استاندارد تهیه می‌شود.

    • ۴۵/۸۹ کیلوکالری انرژی
    • ۳/۷ پروتئین
    • ۰/۳۳ چربی
    • ۷/۱۳ کربوهیدرات دارد.

    اکثرا رب گوجه های حلبی مصرف کنندگانی مانند :

    • رستورانها
    • هتلها
    • اغذیه فروشیها
    • آشپزخانه های مرکزی
    • آشپزخانه ارگان های بزرگ
    • صادرات به کشورها را دارا می باشند.

    رب گوجه طبیعی چیست؟

    فرآورده‌های حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی، که به جهت نگهداری طولانی پس از طی فرایندهایی و افزودن نمک، در بسته‌بندی‌های مختلف فلزی یا غیر فلزی تولید و بسته‌بندی می‌شوند. علاوه بر این، در تهیه رب گوجه طبیعی نباید از نگهدارنده‌ها، طعم‌دهنده‌ها، رنگ‌ها و دیگر مواد شیمیایی در ترکیبات این محصولات استفاده شود.

    اشتراک گذاری
    2
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار با طراحی پایه دار، ایستایی مناسبی روی سطوح دارد و درب محکم آن از نشت و آلودگی جلوگیری میکند.

    اسفند ۴, ۱۴۰۳

    رب گوجه پاکتی درب‌دار


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان