تولید رب گوجه با کیفیت و بینظیرچی چی لاس، بر عهده شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد که این محصول را به صورت تازه و به روز تولید و آماده برای فروش می نماید. برای سفارش این محصول با کیفیت با ما در ارتباط باشید.
بازتاب کم نور از سطح رب از ویژگی های رب گوجه فرنگی مرغوب و باکیفیت است. در فرآیند تولید خیلی از ربهای گوچه فرنگی بیکیفیت برای کاهش هزینههای تولید از نشاسته استفاده میکنند. این موضوع باعث افزایش بازتاب نور از سطح رب میشود. بنابراین در صورتی که مشاهده کردید نور زیادی از سطح رب گوجه فرنگی بازتاب پیدا میکند باید بدانید که در این رب از نشاسته استفاده شده است و رب از کیفیت خوبی برخوردار نیست.
همگن بودن رب و عدم استفاده از سبزیجات دیگر در فرآیند تهیه آن از ویژگی های رب گوجه فرنگی باکیفیت و مرغوب است که با روشهای سادهای میتوان به آن پی برد.یکی از راههای ساده برای پی بردن به این موضوع این است که رب گوجه فرنگی را بچشید، رب گوجه فرنگی با کیفیت باید مثل شکلات در دهان شما آب شود و چیز اضافهای باقی نماند، اما اگر در فرآیند تهیه رب گوجه فرنگی از سبزیجات و افزودنیهای دیگر استفاده شده باشد، پس از آب شدن رب مقداری از این محتویات در دهان شما باقی خواهد ماند.
پی بردن به خلوص بالای رب گوجه بدون استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی غیرممکن است. یکی از ویژگی های رب گوجه فرنگی باکیفیت این است که اگر بریکس آن در محدوده ۲۷ تا ۳۰ درصد باشد باید بیش از ۴۰ میلی گرم لیکوپن در هر ۱۰۰ گرم آن وجود داشته باشد.