تولیدکننده رب گوجه غلیظ با مارک چی چی لاس در انواع بسته بندی و طراحی زیبا و از لحاظ کیفیت و غلظت، هر آنچه یک رب گوجه فرنگی با کیفیت ایرانی دارا می باشد، منحصرا متعلق به شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد.
برای اینکه متوجه شوید رب گوجه فرنگی شما به غلظت کافی رسیده است با یک قاشق روی رب یک خط ایجاد کنید اگر خط ایجاد شده خیلی سریع پر شد رب شما به غلظت کافی نرسیده است.
اگر زمانی زیادی طول کشید تا خط ایجاد شده با قاشق پر شود یعنی رب شما غلیظ شده و اماده است.
برای غلیظ شدن رب گوجه باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا غلیظ تر شود.
رب گوجه فرنگی غلیظ ،کمی سفت است. بخصوص زمانی که آنرا در یخچال نگهداری میکنید این سفتی بخوبی آشکار میشود.
رب های شل مقدار بیشتری آب دارند که مطلوب مشتری نیست.
علاوه بر آن رب های شل زودتر کپک میزنند مگر آنکه از نگهدارنده های قوی در آن استفاده شده باشد.
پیشنهاد ما به شما خریداران محترم برای خرید رب گوجه و اطمینان از محصول خریداری شده، کسب اطلاعات کامل در مورد برند مورد نظر می باشد.
ما در این سایت که متعلق به برند چی چی لاس می باشد اطلاعات کامل این محصول را قرارداده ایم تا شما با اطمینان این محصول را که جزء ۱۰ درصد محصولاتی است که به طور کاملا غلیظ و خالص، تولید می شود، خریداری کنید.