بهترین رب گوجه حلبی محصول شرکت خزر عصاره وارنا در وزن های ۹ کیو و ۱۷ کیلو گرم می باشد که به بازارهای داخل و خارج از کشور توزیع می شود .
بعد از این که گوجه از مزرعه چیده و شستشو میشود، پخته شده و پوست آن کنده میشود و مخلوط غلیظی از محصول بهدست میآید که در مراحل بعدی میکروب زدایی و پاستوریزه میشود و پس از بستهبندی و انجام این مراحل برای پخش به بازار آماده میشود این شمای کلی از روند تولید رب گوجه فرنگی است .
رب گوجه فرنگی حلبی، امروزه به دلیل مصرف زیاد رب گوجه در تهیه غذا ها و کیفیت رب مرغوبی که در این نوع بسته بندی قرار دارد از فروش بالایی برخوردار می باشد . رب گوجه فرنگی در وزن های بالاتر باید از بسته بندی های محکمتری برخوردار می باشند. از این رو از ورق های گالوانیزه قویتری برای تولید حلب های ۱۰ کیلویی و ۱۷ کیلویی استفاده می شود. مشخصات این بسته بندی ها شامل :