بهترین برند رب گوجه فرنگی کارخانه ای حال حاضر که در آن غیر از گوجه و نمک مواد دیگری به کار نرفته است. برندهای چی چی لاس، منجی و گراهانس می باشد. جهت سفارش با ما در ارتباط باشید.
گولهگوله شدن رب در روغن نیز میتواند نشانگر ترکیبات کدو، نشاسته و … در داخل رب گوجهفرنگی باشد. اگر رب را داخل روغن حرارت دهید و نقاط سیاه رنگی داخل روغن تشکیل شوند، بازهم این حالت نشاندهنده پایین بودن کیفیت رب است که حاوی ناخالصیهای زیادی است. . اگر زمان برداشتن رب با قاشق روی آن و درون ظرف خطخط ایجاد شد نشاندهنده این نکته است که داخل رب از کدوتنبل استفادهشده است. این رب حتماً کپک خواهد زد و یکی از دلایل کپک زدن رب نیز وجود نان خشک آسیاب شده در رب گوجهفرنگی است.
امروزه افراد به دلیل مشغلههای فراوان و همچنین آپارتماننشینی رب گوجه موردنیاز خود را در خانه تهیه نمیکنند و معمولاً رب گوجه خود را از فروشگاهها تهیه میکنند. با توجه به نیاز بازار نسبت به این محصول، رب گوجههای زیادی در انواع و برندهای مختلف به بازار آمده است. بهترین رب گوجه کارخانهای باید رنگ طبیعی گوجهفرنگی را داشته باشد. معمولاً برخی کارخانهها و یا کارگاههای تولید رب گوجه تقلبی:
کدو
نشاسته
نان آسیاب شده
سیبزمینی پخته
پیاز به رب اضافه میکنند.
برای تشخیص ربهایی که با کدو ترکیب شدهاند، یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید.اگر آب تا حدودی قرمز شد، رب گوجهفرنگی و اگر نارنجی یا زرد شد، کدو است.
بهترین برند رب گوجه فرنگی کارخانه ای حال حاضر که در آن غیر از گوجه و نمک مواد دیگری به کار نرفته است.. برندهای چی چی لاس، منجی و گراهانس می باشد. . جهت سفارش با ما در ارتباط باشید. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.