بهترین برند رب گوجه فرنگی ایرانی باید دارای خصوصیات مثبت فراوانی باشد.
رب گوجه فرنگی یکی از محبوب ترین مواد اولیه غذاهای ایرانیست.
بدون شک هر ایرانی طعم رب گوجه فرنگی را در زندگی خود چشیده است و از آن به عنوان یک چاشنی غذا بسیار مهم در بسیاری از غذاهای ایرانی یاد می شود.
استفاده از رب گوجه فرنگی نامرغوب و غیراستاندارد میتواند باعث بروز ناراحتیهای گوارشی شود.
به همین دلیل در ادامه به بررسی چند مورد از ویژگی های بهترین رب گوجه فرنگی که در هنگام خرید باید مدنظر داشته باشید خواهیم پرداخت.
بازتاب کم نور از سطح رب از ویژگی های بهترین رب گوجه فرنگی مرغوب و باکیفیت است.
در فرآیند تولید خیلی از ربهای گوجه فرنگی بیکیفیت برای کاهش هزینههای تولید از نشاسته استفاده میکنند.
بنابراین در صورتی که مشاهده کردید نور زیادی از سطح رب گوجه فرنگی بازتاب پیدا میکند باید بدانید که در این رب از نشاسته استفاده شده است و رب از کیفیت خوبی برخوردار نیست.
یکی از راههای ساده برای پی بردن به این موضوع این است که رب گوجه فرنگی را بچشید، رب باید مثل شکلات در دهان شما آب شود و چیز اضافهای باقی نماند اما اگر در فرآیند تهیه رب گوجه فرنگی از سبزیجات و افزودنیهای دیگر استفاده شده باشد، پس از آب شدن رب مقداری از این محتویات در دهان شما باقی خواهد ماند.
یک روش دیگر پختن رب در روغن است، در صورتی که هنگام پختن رب لکههای سیاه مشاهده کردید و یا رب به صورت غیر همگن و گلوله گلوله درآمد، رب حاوی ناخالصیهایی مثل نشاسته و کدو یا سبزیجات دیگر است.
یکی از ویژگی های بهترین رب گوجه فرنگی این است که اگر بریکس آن در محدوده ۲۷ تا ۳۰ درصد باشد باید بیش از ۴۰ میلی گرم لیکوپن در هر ۱۰۰ گرم آن وجود داشته باشد.
حداکثر نمک مورد استفاده در رب گوجه فرنگی در استاندارد یک و نیم درصد تعریف شده است.
بنابراین در تولید رب گوجه فرنگی استاندارد از حداقل نمک افزوده استفاده میشود.
یک رب گوجه فرنگی مرغوب همچنین باید فاقد هر گونه نگهدارنده و مواد افزودنی غیر مجاز باشد.