بازار فروش رب گوجه طبیعی در اکثر نقاط دنیا مطمئنا بسیار خوب است. زیرا افراد به سلامتی خود بسیار اهمیت می دهند. همچنین بعضی از کارخانه ها به طور غیر اصولی و با زیر پا گذاشتن قوانین استاندارد به تولید محصولات پرداخته اند. رب گوجه فرنگی طبیعی یعنی چه؟ چگونه می توان به طبیعی بودن یک رب گوجه پی برد؟
یکی از تولید کنندگان موفق در امر تولید رب گوجه گودین، مجموعه خزر عصاره وارنا می باشد که رب گوجه فرنگی چی چی لاس را در انواع بسته بندی روانه بازار می نماید.
در جامعه امروز به دلیل بیماریهای گوناگونی که وجود دارد و اکثر آنها از تغذیه نادرست و مواد غیر طبیعی و شیمیایی که در تولید مواد غذایی به کار می رفته نشات گرفته است، انسان ها نظارت و کنترل بیشتری در تغذیه خود دارند و سعی می کنند محصولی را تهیه کنند که حتی المقدور طبیعی باشد. به همین جهت امروز کارخانه های زیادی بر اصل طبیعی بودن محصولات تولیدی تمرکز می کنند.
یکی از شرکت های تولیدی رب گوجه فرنگی های طبیعی با نام چی چی لاس ، شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد که سالیان متمادی مشغول تولید رب گوجه فرنگی بسیار طبیعی و با کیفیت است و بازار فروش بالایی دارد. دلیل طبیعی بودن محصولات این شرکت به قرار زیر است:
رب گوجه فرنگی تسلط به دلیل نداشتن نمک و قند غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشارخون است .رب گوجه فرنگی طبیعی باید از لحاظ بافت و رنگ و عطر آن مورد بررسی قرار گیرد. رنگ رب گوجه طبیعی به رنگ گوجه رسیده بسیار نزدیک است و عطر دلپذیری دارد. همچنین وقتی در روغن قرار می گیرد به طور یکنواخت پخش شده و گلوله نمی شود. که گلوله شدن آن نشان از نامرغوب بودن رب گوجه است.
برای کشت محصولات طبیعی باید همه چیز در کشاورزی طبیعی باشد. یعنی نه تنها در زمان کاشت و رشد و برداشت محصول هیچگونه سم و یا کود شیمیایی استفاده نشده باشد بلکه نباید از ترکیبات:
در ترکیبات این محصولات استفاده شود این محصولات فاقد هرگونه ماده غیر طبیعی و مضر برای بدن شامل فلزات سنگین، مواد شیمیایی مصنوعی است و با خیال راحت می توان مصرف کرد.