انواع رب گوجه فرنگی شیشه ای چی چی لاس ، به دلیل عطر و طعم دلپذیری که دارد و رنگدهی مناسبی که به غذا می دهد بسیار زیاد است.
رب گوجه فرنگی تسلط به دلیل نداشتن نمک و قند غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشارخون است .
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با استفاده از علم و تجربه و بکارگیری تکنولوژی های پیشرفته و استفاده از تخصص کارشناسان مجرب صنایع غذایی، تمام تلاش خود را بکار گرفته است تا رضایت مشتریان را جلب نماید.
فروش رب گوجه فرنگی شیشه ای در انواع اوزان از طریق تماس با شماره های درج شده در این سایت امکان پذیر می باشد.
انواع رب گوجه فرنگی شیشه ای چی چی لاس
رب گوجه فرنگی چی چی لاس، تولیدی شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا هم در ظروف شیشه ای:
- ۲۵۰ گرمی
- ۵۰۰ گرمی
- ۷۵۰ گرمی
- ۱۰۰۰ گرمی
- ۱۵۰۰ گرمی
خواص ظروف شیشه ای رب گوجه فرنگی
- بهداشتی بودن و قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن
- خنثی بودن شیشه و عدم واکنش آن با رب گوجه
- حفظ رنگ و طمع رب
- ایجاد ماندگاری بالا در صورت محافظت از اکسیداسیون
- پاستوریزه
- استفاده و نگهداری آسان
- غلیظ و با صرفه بریکس(۲۹-۲۷)
- دارای آخرین استانداردهای کیفی
- رنگ طبیعی و طعم دلپذیر
- دارای نشانگر سیب سبز سلامت
- ۱.۵ درصد نمک تصفیه شده
بهترین محل نگهداری رب گوجه فرنگی
- برای نگهداری رب گوجه فرنگی ، تنها چیزی که نیاز دارید یک ظرف پلاستیکی شفاف است که بشود درب آن را محکم بست .
ظرف پلاستیکی را کاملا تمیز کرده و بشوید و اجازه دهید تا خشک شود .
- رب گوجه ای راه که در قوطی یا شیشه از بازار تهیه کرده اید را باز کردن و آن را با یک قاشق کاملا تمیز به ظرف شیشه ای منتقل کنید . رب گوجه را یکجا نریزید هر چند قاشق که میریزید قاشق را چند بار بصورت خطی در ظرف پلاستیکی حرکت دهید تا حباب یا فضایی از هوا در زیر رب باقی نماند . چون موجب کپک زدن و فساد رب می شود.
- یکی از تولید کنندگان موفق در امر تولید رب گوجه گودین، مجموعه خزر عصاره وارنا می باشد که رب گوجه فرنگی چی چی لاس را در انواع بسته بندی روانه بازار می نماید.
- مجددا بقیه رب را از قوطی یا شیشه به ظرف پلاستیکی منتقل کرده و بار هم با حرکت دادن قاشق هوای موجود در ظرف پلاستیکی را با رب پر کنید .
- درب ظرف را محکم ببندید و آنرا در یکی از طبقات سردتر یخچال قرار دهید .