cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس
    اردیبهشت ۳, ۱۳۹۸
    گوجه فرنگی مناسب

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه چی چی لاس از بهترین مزارع استان فارس تهیه شده و گوجه های کاملا رسیده و آبدار می باشد. برای دریافت بیشتر اطلاعات در مورد گوجه مورد استفاده در تهیه رب گوجه فرنگی به طور کلی به مطالب زیر توجه فرمایید.

    گوجه فرنگی مناسب

    گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه

    دو نوع گوجه ‌فرنگی محلی و گلخانه‌ای در بازار موجود می باشد؛ که از هر دو نوع گوجه ‌فرنگی محلی و گلخانه‌ای می‌توان استفاده کرد، که هر یک مزایا و کاستی‌هایی دارد. گوجه فرنگی محلی رب کمتری می‌دهد اما باعث می‌شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. گوجه فرنگی گلخانه‌ای گران‌تر است اما رب بیشتری از آن بدست می آید.

    کارخانه‌های معمولاً گوجه‌هایی را استفاده می‌کنند که بیضی شکل هستند زیرا دارای گوشت بیشتر و آب‌دار هستند. گوجه فرنگی باید کاملاً قرمز و رسیده باشد و بخش‌هایی از گوجه زرد یا سبز و سفید نباشد. زیرا قسمت سبز رنگ گوجه سرطان زا می باشد و برای سلامتی خطرناک است. از انتخاب گوجه‌های لهیده، خراب و کپک زده باید خودداری شود چراکه سالم نیست و طعم رب را تغییر می‌دهد.

    گوجه فرنگی مناسب گوجه فرنگی مناسب

    گوجه فرنگی برای رب گوجه چی چی لاس

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، گوجه های مورد نیاز برای تهیه بهترین رب گوجه فرنگی برند خود، از بهترین مزارع اطراف استان فارس تهیه نموده و با انجام تمام قوانین و ضوابط تولید به تهیه این نوع رب گوجه فرنگی که در بین مصرف کنندگان بسیار محبوب می باشد، می پردازد. در بعضی از کارخانه ها برای بالا بردن غلظت رب گوجه و استفاده کمتر از گوجه فرنگی به جهت سود دهی بیشتر از موادی همچون:

    • کدو
    • نشاسته
    • پیاز
    • سیب زمینی پخته
    • دیگر مواد غیر مجاز

    استفاده می کنند. اما چی چی لاس به شما این اطمینان را می دهد که بابت هر یک کیلو رب گوجه فرنگی از ۴ کیلوگرم گوجه کاملا رسیده و آبدار به همراه نمک استفاده نموده است. ماندگاری این محصول و غلظت آن وابسته به میزان حرارت دهی در زمان تولید می باشد.

    گوجه فرنگی مناسب

    مراحل تهیه رب گوجه

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه ها لازمه عبور از مراحل زیر می‌باشد:

    1. دریافت گوجه فرنگی
    2. خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
    3. سرورتینگ و شستشوی گوجه
    4. خردکردن گوجه
    5. پخت اولیه
    6. فیلتراسیون
    7. تانک فرموله
    8. تغلیظ آب گوجه
    9. پاستوریزاسیون
    10. پرکردن در قوطی ودر بندی
    11. پاستوریزاسیون قوطی پر شده
    12. عبور از زیردوش آب سرد
    13. خشک کردن
    14. اتیکت زنی وبسته بندی
    15. عرضه به بازار

     

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار با طراحی پایه دار، ایستایی مناسبی روی سطوح دارد و درب محکم آن از نشت و آلودگی جلوگیری میکند.

    اسفند ۴, ۱۴۰۳

    رب گوجه پاکتی درب‌دار


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان