کارخانه تولید رب گوجهفرنگی مجموعهای به هم پیوسته از ماشینآلات و تاسیسات مختلف میباشد که گوجهفرنگی تازه را به رب گوجهفرنگی تبدیل میکند.
فرآیند تبدیل گوجه به رب گوجه در حالت کلی شامل سه مرحله آمادهسازی، تولید و بستهبندی است که با توجه به مشخصههای منحصربفرد هر خط تولید، پیادهسازی و اجرا میشود.
برخی از مهمترین مشخصههای کارخانه تولید رب گوجهفرنگی عبارتند از:
نوع بهرهبرداری
- تولید رب گوجهفرنگی فلهای
- تولید رب گوجهفرنگی بستهبندی
- تولید رب گوجهفرنگی اسپتیک
اتوماسیون
تمام اتوماتیک ( اتوماسیون خط تولید)
شکل تولید
تولید رب گوجهفرنگی به شکل صنعتی
مراحل تولید رب گوجه فرنگی
برای تولید رب گوجه فرنگی در کارخانه باید مراحل زیر طی شود:
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
- سرورتینگ و شستشوی گوجه
- خردکردن گوجه
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن در قوطی ودر بندی
- پاستوریزاسیون قوطی پر شده
- عبور از زیردوش آب سرد
- خشک کردن
- اتیکت زنی وبسته بندی
- عرضه به بازار
کارخانه تولید رب گوجه فرنگی
کارخانه تولید رب گوجه فرنگی نیاز به یک عرضه کننده ثابت برای گوجه فرنگی تازه دارند.
حیاتی است که خط تولید گوجه فرنگی به طور مداوم با حداکثر ظرفیت خود کار کند.