cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس
    مرداد ۲, ۱۳۹۹
    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس

    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس

    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس از لحاظ برتری قیمت وکیفیت و تنوع بسته بندی، شرکت خزر عصاره وارنا می باشد که محصولات در شرایط استاندارد و بهداشتی تولید و به بازار داخلی و خارجی توزیع می کند.

    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس

     

    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس

    در حال حاضر رب گوجه فرنگی با نام تجاری چی چی لاس را شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تولید می کند.
    رب گوجه هایی که در کارخانه تولید می شود از نظر بهداشتی کاملا تائید شده می باشد و تمام مراحل تولید رب به صورت مکانیزه و با استفاده از ماشین آلات صنعتی صورت می گیرد و درجه حرارت، برای تولید محصول طوری تنظیم می گردد که ارزش غذایی رب گوجه حفظ می گردد.
    کارخانه‌ تولید رب گوجه با برند چی چی لاس معمولاً گوجه‌هایی را استفاده می‌کند که از کیفیت خوبی برخوردار باشد. گوجه فرنگی باید کاملاً قرمز و رسیده باشد و بخش‌هایی از گوجه زرد یا سبز و سفید نباشد. زیرا قسمت سبز رنگ گوجه سرطان زا می باشد و برای سلامتی خطرناک است. از انتخاب گوجه‌های لهیده، خراب و کپک زده باید خودداری شود چراکه سالم نیست و طعم رب را تغییر می‌دهد.

    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس

    انواع بسته بندی های رب گوجه کارخانه ای چی چی لاس

    تنوع بسته بندی این محصول به دلیل وجود سلایق گوناگون، انتخاب را برای مشتریان عزیز راحت تر کرده است.
    از این رو این مجموعه محصولات خود را علاوه بر وزن های گوناگون در بسته بندی های مختلف هم تولید می نماید مانند:

    • قوطی های فلزی
    • شیشه ای
    • حلبی
    • ساشه
    • دویی پک
    • اسپتیک
    • فله

    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس

     

    مراحل تهیه رب گوجه فرنگی کارخانه ای

    طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه مستلزم عبور از مراحل زیر می‌باشد:

    1. دریافت گوجه فرنگی
    2. خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
    3. سورتینگ و شستشوی گوجه
    4. خردکردن گوجه
    5. پخت اولیه
    6. فیلتراسیون
    7. تانک فرموله
    8. تغلیظ آب گوجه
    9. پاستوریزاسیون
    10. پرکردن در قوطی ودر بندی
    11. پاستوریزاسیون قوطی پر شده
    12. عبور از زیردوش آب سرد
    13. خشک کردن
    14. اتیکت زنی وبسته بندی
    15. عرضه به بازار

    کارخانه تولیدی رب گوجه چی چی لاس

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار با طراحی پایه دار، ایستایی مناسبی روی سطوح دارد و درب محکم آن از نشت و آلودگی جلوگیری میکند.

    اسفند ۴, ۱۴۰۳

    رب گوجه پاکتی درب‌دار


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان