cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • دسته‌بندی نشده
    • کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی
    خرداد ۳۱, ۱۳۹۹
    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی

    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی

    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی ، شرکت تولیدی صنایع غذایی خزر عصاره وارنا از بسته بندی متنوع در وزن های گوناگون استفاده می کنند.
    شرکت خزر عصاره وارنا همواره سعی می نماید محصولاتی با کیفیت برتر و منطبق با نیاز مشتریان طراحی و تولید نماید.

    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی

    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی

    رب گوجه فرنگی کارخانه ای چی چی لاس شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، در کارخانه با رعایت اصول و استانداردهای بین المللی و دستگاههای مکانیزه تولید می گردد.
    رب گوجه هایی که در کارخانه تولید می شود از نظر بهداشتی کاملا تائید شده می باشد و تمام مراحل تولید رب به صورت مکانیزه و با استفاده از ماشین آلات صنعتی صورت می گیرد.
    درجه حرارت، برای تولید محصول طوری تنظیم می گردد که ارزش غذایی رب گوجه حفظ می گردد.

    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی

    انواع بسته بندی و اوزان رب گوجه چی چی لاس

    ازجمله بسته بندی های تولیدی در این مجموعه می توان به موارد زیر اشاره نمود:
    • رب گوجه در قوطی فلزی(۸۰، ۱۸۰، ۳۵۰، ۸۰۰، ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ گرمی)
    • رب گوجه شیشه ای(۲۵۰، ۷۵۰، ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ گرمی)
    • رب گوجه حلبی(۱۰۰۰۰ و ۱۸۰۰۰ گرمی)
    • رب گوجه ساشه و دویی پک( ۷۰ گرمی)
    • بشکه های اسپتیک صادراتی(۲۳۰ کیلویی)
    • رب گوجه فله ای (۲۲۵ کیلویی)

    ویژگی های رب گوجه کارخانه ای

    از جمله مشخصات رب گوجه کارخانه ای به قرار زیر است:

    • پاستوریزه
    • نگهداری آسان
    • غلیظ و با صرفه
    • ماندگاری بالا
    • حفظ خواص گوجه
    • دارای استانداردهای کیفی
    • کاملا بهداشتی

    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی

    کارخانه رب گوجه فرنگی

    بهترین رب گوجه فرنگی کارخانه ای با برند چی چی لاس  محصول شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد.
    این شرکت بهترین محصولات رب گوجه فرنگی خود را با جدیدترین تکنولوژی روز دنیا و مکانیزه تولید می نماید.
    روند تولید رب گوجه فرنگی چی چی لاس  طبق استانداردهای بین المللی صورت گرفته و محصول نهایی تولید شده از لحاظ کیفیت و سلامت مورد بررسی کارشناسان سازمان صنایع غذایی قرار گرفته است.
    که به طور مختصر به آن اشاره می شود.

    1.  دریافت گوجه فرنگی
    2.  خیساندن و شستشوی مقدمات گوجه
    3.  شستشوی گوجه
    4. خرد کردن گوجه ها
    5. پخت اولیه
    6. فیلتراسیون
    7. تانک فرموله یا مخزن ذخیره
    8. تغلیظ آب گوجه
    9. پاستوریزاسیون
    10. پرکردن در قوطی و دربندی
    11. پاستوریزاسیون یا اتوکلاو کردن قوطی های پرشده
    12. عبور دادن قوطی ها از زیر دوش آب سرد
    13. اتیکت زنی و بسته بندی

    کارخانه تولیدی رب گوجه فرنگی

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس تهیه شده از فلفل های هالوپینو تازه و ارائه طعم ترکیبی جادویی ترش و تند

    اسفند ۹, ۱۴۰۳

    ترشی هالوپینو چیچیلاس مناسب صادرات


    بیشتر

    روش بسته بندی اسپتیک باعث می شود محصول بدون نیاز به مواد نگهدارنده و بدون آلودگی برای مدت طولانی قابل نگهداری باشد.

    دی ۱۱, ۱۴۰۳

    بسته‌بندی اسپتیک رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر

    ترشی فلفل هالوپینو با بسته بندی بهداشتی و کیفیت بالا، گزینه ای عالی برای صادرات و مصرف در کنار انواع غذاها

    آذر ۲۱, ۱۴۰۳

    خرید ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس به‌صورت مستقیم از تولیدکننده


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان