cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    محل نگهداری ترشی سیر

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • محصولات
    • محل نگهداری ترشی سیر
    تیر ۵, ۱۴۰۲

    محل نگهداری سیر ترشی:

    سیرترشی، جزو محصولاتی است که به‌دلیل وجود سرکه فراوان، امکان رشد میکروارگانیسم‌ها در آن وجود ندارد.

    به‌همین دلیل می‌توان آن را در فضای خارج از یخچال و البته در مکانی دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار داد.

    برای پیشگیری از فساد احتمالی این محصول نباید از قاشق‌های آلوده برای خارج کردن سیرترشی از ظرف استفاده کرد و در ظرف را هم بعد از هربار استفاده، ببندید تا هوای محیط با ترکیب‌های داخل ظرف کمتر تماس داشته باشد.

    از آنجا که امکان رشد میکروارگانیسم‌ها داخل سیرترشی تقریبا در حد صفر است، مدت زمان ماندگاری این محصول هم بسیار بالا خواهد بود.

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه سفید | ستاره

    برای تهیه، عرضه و نگهداری ترشی‌ها بهترین و ایمن ترین ظروف شیشه ای هستند.

    البته با توجه به این که ظروف ایمن در دسترس نیست بهتر است از انواع ظروف پلاستیکی که بافت آن همگن، شفاف و فاقد رنگ و بو باشد و در کارخانجات نیز از بشکه های پلاستیکی مخصوص نگهداری مواد غذایی استفاده شود.

    نگهداری ترشی در ظروف فلزی توصیه نمی شود.

    ظروف استیل مرغوب که در برخی مراکز عرضه ترشی های کیلویی استفاده می شود ناسالم نیست.

    اغلب فروشندگان ترشی های فله‌ای را در ظروف پلاستیکی به دست مشتری می دهند باید پس از خریداری هر چه سریع تر محصول به ظروف شیشه ای انتقال داده شود.

    استفاده از شیشه برای بسته‌بندی ترشی‌های صنعتی از برتری‌های این محصول نسبت به انواع کیلویی و خانگی آن است.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    مقایسه ترشی فلفل هالوپینو قرمز و ترشی فلفل هالوپینو سبز


    بیشتر
    فروردین ۱۶, ۱۴۰۴

    خیارشور با کیفیت چی‌چی‌لاس


    بیشتر

    رنگ رب گوجه فرنگی طبیعی معمولا قرمز تیره یا مایل به قهوه ای میباشد. اگر بیش از حد روشن باشد ممکن است از رنگ های افزودنی استفاده شده باشد.

    فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی بدون نگهدارنده


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان