cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    فوت و فن های خیارشور

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی محصولات بسته بندی شیشه
    • فوت و فن های خیارشور
    شهریور ۱۲, ۱۴۰۲

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات خیارشور چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید .

    طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه 10 روزه به روش صنعتی

    چگونه از کپک زدن خیار شور جلوگیری کنیم؟

    بعد از باز کردن سر ظرف باید خیارشور‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

    رعایت این موضوع، هم از کپک زدن خیارشور جلوگیری می‌کند هم اینکه مدت زمان خیلی بیشتری می‌توانید آن‌ها را نگهداری کنید.

    علاوه بر این مراقب باشید به هیچ عنوان دست چرب، قاشق چرب یا هر شی چرب دیگری وارد ظرف خیارشور نشود در اکثر موارد عدم رعایت این نکته موجب کپک‌ زدن خیارشور می‌شود.

    چرا خیارشور زرد می‌شود؟

    ظرف حاوی خیارشور را در جای خنک به دور از نور خورشید قرار دهید تا عمل بیاید حدود ۱ ماه زمان لازم است تا خیارشور عمل بیاید.

    به این نکته توجه داشته باشید که اگر خیارشور‌ها در معرض نور خورشید قرار بگیرند زرد می‌شوند.

    به هیچ عنوان خیارشور را در ظرف‌های پلاستیکی درست نکنید بهترین ظرف برای تهیه خیارشور ظرف‌های شیشه‌ای است که در آن محکم بسته می‌شود.

    حواستان باشد اگر در ظرف محکم بسته نشود و هوا به داخل آن راه یابد خیارشور‌ها نرم و لزج می‌شوند.

    طرز تهیه خیار شور ترد فوری + فوت و فن

    دلیل چرک شدن خیارشور

    چروک شدن خیار شور میتواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیار شور باشه.

    چرا خیارشور رنگش تیره میشه؟

    تیرگی رنگ خیارشور عوامل مختلفی داره اما استفاده از ادویه زیاد یا نمک‌ید دار و پختن بیش از حد یا آهن زیاد آب و استفاده از ظروف آهنی میتونه جزو عوامل این اتفاق باشه.

    عوامل پوک شدن خیارشور

    از دلایل پوک شدن خیار میتونه خیارهایی باشن که بد رشد کرده اند یا خیارها را قبل از ترشی انداختن زیاد نگه داشتین یا آب شوری که استفاده کردید زیادی شور و تند بوده است.

    علت شیری رنگ شدن اب خیارشور

    دلیل شیری رنگ شدن آب نمک اغلب خیارشورهای فله‌ای، نگهداری نادرست محصول در شرایط نامساعد محیطی است که بر میزان فسادپذیری آن می‌افزاید و علت این تغییر رنگ، رشد کپک‌ها و قارچ‌ها در آن است که نشاندهندهٔ مراحل اولیه فساد آن و هشداری برای انصراف از خرید یا مصرف چنین خیارشوری محسوب می‌شود.

    جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    ترشی سیر سفید بافت نرم و طعم ملایم تری نسبت به سیر تازه دارد و هرچه مدت نگهداری آن بیشتر باشد، طعم ملایم تر و خوشایند تری پیدا می کند.

    فروردین ۹, ۱۴۰۴

    بسته‌بندی استاندارد ترشی سیر سفید


    بیشتر

    تولیدکننده خیارشور با کیفیت و درجه یک در ایران

    اسفند ۸, ۱۴۰۳

    تامین کننده خیارشور عمده چی چی لاس برای صادرات


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی خالص با رنگ طبیعی و غلظت مناسب، بسته بندی شده در شیشه مقاوم برای حفظ طعم و کیفیت با طراحی منحصر به فرد.

    اسفند ۲, ۱۴۰۳

    رب گوجه‌فرنگی شیشه‌ای


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان