شاید برای شما سوال باشد که فلفل هالوپینو چیست ؟ هالوپینو یکی از انواع فلفلهای تند بومی مکزیک است که کوچک است و به رنگ سبز یا قرمز میباشد. میوه رسیده هالوپینو وقتی هنوز سبز است، برداشت میشود، اما گاهی اجازه داده میشود تا قرمز شود. کپسایسین موجود در فلفل هالوپینو میتواند به لاغری و کاهش وزن کمک کند، درد را کاهش دهد و سلامت قلب را بهبود بخشد. در ادامه همراه ما باشید تا با تمامی فواید فلفل هالوپینو برای سلامتی بدن و نحوه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛
فلفل هالوپینو به دلیل مقادیر بالای کپسایسین موجود در آن ممکن است با افزایش متابولیسم بدن، افزایش چربی سوزی و کاهش اشتها باعث لاغری و کاهش وزن شود. محققان در مطالعات مختلف نشان دادهاند که کپسایسین موجود در فلفل هالوپینو متابولیسم را به میزان ۴ تا ۵٪ در روز تقویت کرده و به این ترتیب باعث کاهش وزن میشود. همچنین کپسایسین موجود در فلفل هالوپینو باعث کاهش اشتها میشود و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک میکند. علاوه بر اینها کپسایسین با افزایش چربی سوزی بدن به کاهش چربی شکم هم کمک میکند.
مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند که کپسایسین موجود در فلفل هالوپینو به توقف رشد و تقسیم سلولهای سرطانی، کند شدن تشکیل رگهای خونی جدید در اطراف تومورهای سرطانی و جلوگیری از متاستاز سرطان به مناطق دیگر بدن کمک میکند.
کپسایسین موجود در فلفل هالوپینو یک مسکن طبیعی است که با مسدود کردن موقتی گیرنده های درد در ناحیه ای که استفاده می شود، درد را تسکین می دهد. لوسیون ها و پماد های کپسایسین معمولا برای تسکین درد ناشی از ویروس زونا، درد نوروپاتی دیابتی و درد مزمن در عضلات و مفاصل استفاده می شوند. در یک مطالعه بر روی افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید مشخص شد که استفاده از پماد کپسایسین باعث کاهش درد ۵۷ درصدی در آن ها می شود. کپسایسین موجود در فلفل هالوپینو ممکن است به درمان سریع میگرن کمک کند.
مقادیر بالای ویتامین A موجود در فلفل هالوپینو به تقویت سلامت چشم ها کمک می کند.
زخم معده به دلیل عوامل متعددی ایجاد می شود مانند رشد هلیکوباکتر پیلوری در معده، افزایش اسید معده، کاهش جریان خون به معده، مصرف زیاد مسکنها، نوشیدن الکل، سیگار کشیدن و استرس.
کپسایسین موجود در فلفل هالوپینو با کاهش التهاب معده در مبتلایان به هلیکوباکتر پیلوری و حتی کمک به از بین بردن عفونت، برای پیشگیری و درمان زخم معده مفید است.
ترکیبات موجود در فلفل هالوپینو باعث کاهش سرعت رشد باکتری ها و مخمر ها در مواد غذایی می شوند. عصاره ی فلفل هالوپینو می تواند باکتری عامل وبا که یک بیماری کشنده بوده و از طریق غذا منتقل می شود را از بین ببرد. تحقیقات جدید نشان می دهد که کپسایسین موجود در هالوپینو می تواند به جلوگیری از انواع دیگر عفونت ها مانند گلو درد و پوسیدگی دندان های باکتریایی کمک کند. مطالعات اولیه نشان می دهد که فلفل های تند ممکن است دارای خواص ضد میکروبی قوی باشند و تحقیقات برای تعیین اینکه آیا می توان از آن ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی یا دارو های طبیعی استفاده کرد یا نه، در حال انجام است.
مطالعات آزمایشگاهی بر روی حیوانات نشان می دهد که کپسایسین موجود در هالوپینو می تواند با کاهش کلسترول خون و فشار خون بالا خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهد.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در فلفل هالوپینو با کاهش رادیکال های آزاد بدن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و بیماری های عفونی را کاهش می دهند.
شایعترین عارضه جانبی فلفل هالوپینو، احساس سوزش موقتی در دهان است.
همچنین فلفل هالوپینو در برخی افراد باعث آلرژی و حساسیت می شود که به صورت خارش بدن و چشم ها می شود.
افراد مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر ممکن است پس از خوردن فلفل تند هالوپینو علائم ناخوشایندی مانند درد، سوزش سردل، گرفتگی و اسهال را تجربه کنند.
طبیعت و مزاج فلفل هالوپینو گرم و خشک می باشد. فلفل هالوپینو حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین K، منگنز، کپسایسین و فیبر است.
ترشی فلفل هالوپینو صادراتی در حجمهای مختلف و بستهبندیهای متنوع تولید میشود. سایت ما یکی از سایتهایی است که ترشی فلفلهای خود را از بهترین و مرغوبترین فلفلهای سرتاسر کشور تهیه میکند.
فلفلهای استفادهشده در این ترشیها کاملاً ارگانیک هستند. همچنین، در تولید ترشی فلفل این سایت هیچگونه مواد نگهدارنده یا رنگی به کار نرفته است.