cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    فرآوری خيارشور چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • خیارشور چی چی لاس
    • فرآوری خيارشور چی چی لاس
    مرداد ۲۱, ۱۴۰۳

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات فرآوری خيارشور چی چی لاس در بسته بندی شیشه‌ای و حلبی در وزن‌های مختلف در سطح بین‌المللی می‌نماید.

    انواع خيار شور

    خيار شور به دو شكل پاستوريزه و تخميري توليد و مصرف مي شود. خيارشور پاستوريزه به صورت صنعتي و در كارخانجات مواد غذايي توليد و سپس پاستوريزه مي گردد. خيار شور تخميري معمولاًدر كارگاه هاي سنتي يا در منازل تهيه مي شود.

    موارد مصرف:
    به صورت چاشنی در کنار انواع غذاها
    در تهیه انواع سالاد ها و سالاد الویه و سس ها
    انواع ساندویج‌های گرم و سرد تهیه می‌شوند و غذاهای سریع و آماده آماده می‌گردند.

    فرآوری خيارشور چی چی لاس شامل مراحلی است که در آن خیارها با استفاده از نمک، سرکه و ادویه‌جات به محصولی خوشمزه و پرطرفدار تبدیل می‌شوند.

    فرآوری خيارشور چی چی لاس

    بعد از ورود خیار سبز به کارخانه، ابتدا عملیات بازرسی و افت‌زنی روی آن‌ها انجام می‌شود.

    کارگران خیارها را در سالن گریدینگ درجه‌بندی کرده و هر دسته را در سبدهای مخصوص خود قرار می‌دهند.

    این کار باعث تفکیک دقیق درجه‌ها، مانند ممتاز و درجه یک، می‌شود.

    خیارسبزها درون وان‌های آب قرار می‌گیرند تا خیسانده شوند. پس از این مرحله، توسط دستگاه نقاله به دستگاه دم‌گیر و گل‌گیر هدایت می‌شوند. در این دستگاه، میله‌هایی در خلاف جهت یکدیگر می‌چرخند و دم و گل خیار را جدا می‌کنند.

    در مرحله بعد، دستگاه شست‌وشوی برسی خیارها را می‌شوید و سپس کارگران آن‌ها را به بخش سورتینگ منتقل می‌کنند. تسمه نقاله خیارها را جابه‌جا می‌کند و کارگران خیارهای معیوب مانند خیارهای کپک‌زده، شکسته، نرم یا نامناسب برای خط تولید را به‌صورت دستی جدا می‌کنند.

    پر کردن ظروف و افزودن محلول

    ظروف بسته‌بندی که از قبل پاستوریزه شده‌اند وارد خط تولید می‌شوند. سپس به دستگاه پرکن منتقل می‌شوند که شکلی دوار دارد.

    کارگران خیارها را در این دستگاه می‌ریزند و هنگام حرکت دورانی دستگاه، خیارها ظروف را پر می‌کنند.

    پس از پر شدن ظروف با خیار، آن‌ها وارد دستگاه محلول‌ریز می‌شوند. محلولی از آب، نمک و سرکه با دمای بالای ۷۸ درجه سانتی‌گراد به ظروف افزوده می‌شود. این دمای بالا باعث تخلیه هوا و ایجاد خلأ در ظرف می‌شود که در افزایش ماندگاری محصول مؤثر است.

    کارگران ظروف پرشده را می‌بندند و سپس آن‌ها را به دستگاه پاستورایزاتور یا سیستم استریل با بخار می‌فرستند.

    بسته‌بندی نهایی و قرنطینه

    پس از فرآوری خيارشور چی چی لاس ، محصولات برچسب‌زنی، کارتن‌گذاری و پالت‌گذاری می‌شوند. سپس به انبار قرنطینه منتقل می‌گردند. محصول تولیدی به مدت ۱۰ روز در انبار قرنطینه باقی می‌ماند. پس از آن، نمونه‌گیری و انجام آزمایشات کنترل کیفیت در آزمایشگاه انجام می‌شود. در صورت تأیید نتایج، محصول آماده عرضه به بازار خواهد بود.

    فرآوری خيارشور چی چی لاس شامل مراحلی است که در آن خیارها با استفاده از نمک، سرکه و ادویه‌جات به محصولی خوشمزه و پرطرفدار تبدیل می‌شوند.

    تهيه خيار شور فراوری شده (تخمیری)

    خیارهای تهیه‌شده ابتدا درجه‌بندی می‌شوند. سپس آن‌ها را به‌طور کامل می‌شویند و گل‌هایشان را جدا می‌کنند. پس از آن، کارگران خیارها را همراه با سبزیجات پاک‌سازی و شسته‌شده، داخل ظرف‌های مخصوص مواد غذایی می‌ریزند. این ظرف‌ها باید کاملاً بهداشتی باشند. در ادامه، آب‌نمک با غلظت ۵ تا ۸ درصد به آن اضافه می‌شود.

    از آن‌جا که در مراحل اولیه تخمیر ممکن است لایه‌ای سفیدرنگ روی سطح محصول تشکیل شود، بهتر است در روزهای نخست، درِ ظرف باز بماند. این کار از تشکیل لایه سفید جلوگیری می‌کند و همچنین باعث خروج گاز ناشی از تخمیرهای ناخواسته می‌شود. عمل تخمیر بین ۶ تا ۹ هفته طول می‌کشد و پس از این مدت، می‌توان محصول را مصرف کرد.  مخلوط آب و نمك باعث تغييرات مطلوب دلخواه در خيار شور مي شود. نمک موجود در آب باعث رشد میکروارگانیسم‌های تولیدکننده‌ی اسید لاکتیک می‌شود. این میکروارگانیسم‌ها با تولید اسید، همراه با تأثیر مستقیم نمک، از رشد باکتری‌های نامطلوب و گندیدگی محیط جلوگیری می‌کنند.

    فرآوری خيارشور چی چی لاس

    تفاوت خيارشور تخميری و غيرتخميری

    در فرآوری خيارشور چی چی لاس غیرتخمیری، میکروارگانیسم‌ها به دلیل پاستوریزاسیون غیرفعال می‌شوند. بنابراین این نوع خیارشور فاقد رشد میکروبی است. اما در فرآوری خیارشورهای تخمیری، عملیات پاستوریزاسیون انجام نمی‌شود. در نتیجه، خیارشور تخمیری طعم بهتری نسبت به نوع غیرتخمیری دارد. اين نوع خيار شور به دليل عطر و طعم تخميري كه دارد با استقبال بيشتري روبروست.

    برای اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود، می‌توانید از طریق شماره‌های درج شده در سایت با ما تماس بگیرید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب انار اصیل شمالی چی چی لاس چاشنی بینظیر برای انواع کیک های ملس

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    رب انار چیچیلاس طبیعی


    بیشتر

    زیتون شور سبز رنگ و کم نمک مناسب برای رژیم غذایی

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    زیتون شور در رژیم غذایی


    بیشتر
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴

    طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو چی‌چی‌لاس در خانه


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان