cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    علت شیرین شدن رب گوجه خانگی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • علت شیرین شدن رب گوجه خانگی
    تیر ۲۵, ۱۴۰۲

    تهیه رب گوجه‌فرنگی در خانه کار نسبتا سختی است. اما با توجه به افزایش هزینه‌ها و سلامت رب‌های خانگی بسیاری از افراد ترجیح می دهند رب گوجه را در خانه تهیه نمایند. ترش یا شیرین شدن رب گوجه خانگی دغدغه اکثر افرادی است که آن را در خانه می‌پزند. شیرین شدن رب گوجه‌فرنگی می‌تواند باعث تسریع کپک‌زدن رب شود. از طرفی زمانی که روی رب گوجه‌فرنگی کپک می‌زند، برخی از افراد روی آن را جدا کرده و باقی رب را مورد استفاده قرار می‌دهند. در صورتی که کپک روی رب نشان از خراب شدن کل رب است و نباید آن را مورد استفاده قرار داد. از این رو که پیشگیری از شیرینی رب گوجه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با دلایل شیرین شدن رب گوجه خانگی و راهکارهای پیشگیری از آن آشنا کنیم.

    Tomato paste production line | buy at a cheap price - Arad Branding

    دلیل شیرین شدن رب گوجه خانگی

    عوامل مختلفی در شیرین شدن رب گوجه خانگی نقش دارند. یکی از ابتدایی‌ترین عوامل موثر در شیرینی رب گوجه‌فرنگی، گوجه مورد استفاده در پخت آن است. هر چقدر گوجه‌های انتخابی کال‌تر و به نوعی سبزتر باشند، احتمال ترش یا شیرین شدن رب گوجه افزایش می‌یابد. بنابراین سعی کنید گوجه‌فرنگی‌هایی را برای تهیه رب انتخاب نمایید که کاملا رسیده باشند. فراموش نکنید که گوجه‌های گندیده نیز می‌توانند منجر به ترشیدگی و تلخ شدن رب شوند. بنابراین بهتر است گوجه‌های رسیده و سالم را برای تهیه رب، خریداری نمایید.

    دومین عامل موثر در شیرین شدن رب گوجه خانگی نحوه پخت رب گوجه‌فرنگی است. بسیاری از افراد زمانی که گوجه را خریداری می‌نمایند، بلافاصله پس از شستشو آن را می‌پزند. این موضوع می‌تواند در شیرین شدن رب موثر باشد. همچنین برخی از افراد هنگام پخت رب گوجه‌فرنگی از نمک استفاده نمی‌کنند. عدم استفاده از نمک هنگام پخت رب گوجه‌فرنگی نیز می‌تواند دلیل دیگری برای شیرین شدن آن باشد. از طرفی مدت زمان پخت رب و میزان سفتی آن در طعم رب بی‌تاثیر نخواهد بود. هر چقدر زمان پخت کمتری برای گوجه ها در نظر گرفته شود، احتمال شیرینی آن نیز افزایش می‌یابد.

    Ultimate Guide to the 23 Best Tomato Paste Substitutes - My Kitchen Serenity

    پیشگیری از شیرین شدن رب گوجه خانگی

    برای پیشگیری از شیرین شدن رب گوجه خانگی بهتر است با اصول تهیه رب گوجه در خانه آشنایی پیدا کنید. قرار دادن گوجه‌ها در زیر آفتاب یکی از مهم‌ترین و اصولی‌ترین تکنیک‌هایی که برای تهیه رب گوجه مورد استفاده قرار می‌گیرد. کسانی که در پخت رب ماهر هستند، پس از تهیه گوجه‌فرنگی مناسب و شستن آن، گوجه‌ها را حدود ۷ روز زیر آفتاب قرار می‌دادند. این کار موجب ترش شدن گوجه‌ها و همچنین سهولت در کندن پوست آن‌ها می‌شود. بنابراین از شیرین شدن رب گوجه‌فرنگی نیز جلوگیری می‌نماید.

    زمان پخت رب از دیگر راهکارهایی است که می‌تواند از شیرین شدن رب گوجه خانگی جلوگیری کند. هر چقدر زمان پخت بیشتر و به طور دائم رب هم‌زده شود احتمال تلخ یا شیرین شدن آن کاهش می‌یابد. همچنین استفاده از نمک در رب گوجه می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از شیرینی آن داشته باشد. به همین دلیل بهتر است هنگام پخت رب مقداری نمک به آن اضافه کنید. این کار می‌تواند علاوه بر رفع شیرینی، طعم بهتری به رب گوجه بدهد. عامل دیگری که می‌تواند از شیرین شدن رب گوجه پیشگیری نماید، گوجه مورد استفاده است. زمانی که گوجه‌ها به خوبی رسیده و طعم مناسبی داشته باشند، احتمال شیرین شدن رب نیز کاهش پیدا می‌کند.

    محصولات خزر عصاره وارنا

    محصولات خزر عصاره وارنا

    نکات قابل توجه هنگام تهیه رب گوجه فرنگی

    • برای پیشگیری از ترش، تلخ یا شیرین شدن رب گوجه خانگی، انتخاب گوجه‌فرنگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بنابراین اگر می‌خواهید رب خوش‌طعم و با کیفیتی تهیه نمایید، بهتر است گوجه‌های رسیده، گوشتی، قرمز و دارای پوست نازک تهیه کنید.
    • یکی از مشکلات رایج رب‌های خانگی احتمال کپک‌زدگی آن‌ها است. به همین دلیل بهتر است از گوجه‌های سالم و تازه استفاده نمایید. زیرا گوجه‌های پلاسیده و گندیده می‌تواند منجر به کپک زدن رب شود.
    • فراموش نکنید که اضافه نمودن نمک به رب گوجه، علاوه بر پیشگیری از شیرین شدن رب گوجه خانگی می‌تواند از کپک زدن آن نیز جلوگیری نماید.
    • در نظر داشته باشید که عبور تخمه گوجه از صافی، می‌تواند احتمال کپک‌زدگی رب گوجه را افزایش دهد. به همین دلیل بهتر است پس از عبور آب گوجه از آبکش، مجدد آن را از صافی عبور دهید. تا در صورت وجود تخمه، بتوانید آن‌ها را کاملا از آب گوجه جدا کنید.
    • اگر می‌خواهید رب گوجه‌فرنگی را به میزان زیادی تهیه و داخل فریزر نگهداری نمایید، به آن روغن اضافه کنید. مقداری روغن می‌تواند از یخ‌زدگی رب گوجه داخل فریزر پیشگیری کند.
    • نگهداری از رب گوجه خانگی داخل یخچال می‌تواند منجر به ترش شدن آن شود. بنابراین اگر رب شما شیرین شد، می‌توانید برای کاهش میزان شیرینی آن را داخل یخچال نگهداری نمایید. البته فراموش نکنید که پس از هر بار استفاده رب درب آن را محکم ببندید تا کپک نزند.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.برای اطلاع از قیمت و خرید  این محصول با ما در ارتباط باشید .

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب انار اصیل شمالی چی چی لاس چاشنی بینظیر برای انواع کیک های ملس

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    رب انار چیچیلاس طبیعی


    بیشتر

    زیتون شور سبز رنگ و کم نمک مناسب برای رژیم غذایی

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    زیتون شور در رژیم غذایی


    بیشتر
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴

    طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو چی‌چی‌لاس در خانه


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان