cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    صادرات خیارشور باکیفیت

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • خیارشور چی چی لاس
    • صادرات خیارشور باکیفیت
    آبان ۲, ۱۴۰۳

    صادرات خیارشور باکیفیت به دلیل عطر و طعم خاص خود ، موردپسند اکثر مردم در تمامی کشورها است . و مصرف آن درحین غذا باعث افزایش اشتها می گردد .خیار شور همانند خیار از انرژی کمی برخورردار است ، اما می تواند با تمامی غذاها و مخصوصا غذاهای فست فودی میل شود. تنوع  طعم و افزودنی های آن بسیار زیاد میباشد و هر کشوری متقاضی طعم خاصی است ،واین اهمیت توجه به سلیقه های مردم کشورهای مختلف در صادرات خیارشور را بالا میبرد.

    ولی اکثرا در یک حالت ، مشترک هستند .اکثر مردم متقاضی خیار شورهای شفاف و با رنگ سبز روشن هستند . حتی درخصوص ضخامت و یا قلمی بودن آنها نیز سلیقه های متفاوتی وجود دارد . افزودنی ها به خیارشور، معمولا عبارتند از :

    • سرکه
    • سبزی ترخون
    • سیر
    • فلفل سبز
    • و نمک

    واین مواد باعث وجود پتاسیم ، منگنز ،فسفر و کلسیم که برای سلامتی انسان بسیار مفید است، می گردد .

    صادرات خیارشور باکیفیت به دنیا

    بزرگترین صادرکنندگان خیارشور در جهان آلمان ، هند ، هلند ، آمریکا، لهستان و ترکیه هستند . صادرکنندگان این محصول با بکارگیری اصول بازاریابی و بسته‌بندی توانسته‌اند محصولات خود را به بازارهای بین‌المللی صادر کنند. بازاریابان جهانی خیارشور، بازاریابی را روی دو جامعه هدف خرده‌فروشی و عمده‌فروشی متمرکز کرده‌اند. بسیاری از شرکت‌های صادرکننده در بازاریابی دیجیتال متمرکز شده‌اند و مشاهده می‌شود که هرساله حداقل پانزده درصد فروش سنتی افت و کاهش پیدا می‌کند. برای خرید خیارشور صادراتی می توانید با کارشناسان فروش ما در مجموعه خزر عصاره وارنا به صورت مستقیم و بدون واسطه ارتباط برقرار کنید.

    درحال حاضر صادرات خیارشور باکیفیت به کشور عراق ، کشورهای حوزه خلیج فارس بسیار زیاد گردیده .خیار شور حلبی یکی از اقلام پرمصرف بازار صادرات به کشور عراق است . مواردی که در صادرات خیارشور می بایست به آن توجه داشت عبارتند از :

    • توجه به شاخص سنجش کیفیت از سوی ارگان های مربوطه .
    • ایجاد تعاریف مشخص از شاخص های سنجش کیفیت خیارشور مورد توافق طرفین .
    • اجتناب از خرید خیارشور از مراکز نامعتبر و بی نام و نشان به دلیل عدم امکان سنجش کیفیت .
    • پرهیز از رقابت غیرمنطقی ، که در بسیاری از موارد ، مانع از برگشت پول ها گردیده .
    • مشخص کردن نرخ تعرفه و قوانین برای افزایش رقابت پذیری تولید کنندگان داخلی و پرهیز از تصمیم های آنی از سوی دولت .

    صادرات خیارشور باکیفیت

    بهترین کشورهای صادرکننده خیارشور

    بررسی‌ها نشان می‌دهند که کشورهای چین، کره جنوبی، ژاپن، عراق، امارات و کویت بیشترین ظرفیت واردات از ایران را دارند. از سوی دیگر، کشورهای روسیه، قزاقستان، آذربایجان، گرجستان، ارمنستان، تاجیکستان، اسپانیا، کانادا، ایتالیا، سوئیس، هلند، بلژیک و فرانسه به واردات خیارشور علاقه‌مند هستند.

    از شهرهای تولید کننده خیارشور در ایران می توان از : شیراز ، یزد ، مازندران ،  استان فارس ، همدان و استان لرستان نام برد .

    فرآیند تولید خیارشور صادراتی باکیفیت

    خط تولید خیارشور از سه بخش عمده‌ی آماده‌سازی، تولید و بسته‌بندی تشکیل می‌شود که هر بخش مراحل و ماشین‌آلات خاص خود را دارد.

    شستشوی خیار

    در اولین مرحله از خط تولید خیارشور، کارکنان خیارهای مورد استفاده در محصول نهایی را آماده‌سازی می‌کنند. شستشوی خیارها در این مرحله به دو صورت دستی و اتوماتیک صورت می پذیرد .

    در شستشوی اتوماتیک خیارها، دستگاه خیارها را وارد وان اولیه می‌کند، سپس کارگرها آن‌ها را بر روی نوار نقاله خروجی قرار می‌دهند و بالابر آن‌ها را از وان خارج می‌کند. پس از طی مسیر اولیه، خیارها وارد وان دوم می‌شوند. در نهایت، کارکنان دستگاه خیارهای شسته شده را از خروجی دستگاه خارج می‌کنند

    سورتینگ و جداسازی

    یکی از مراحل اولیه در خط خیارشور بخش جداسازی است . بعد از شستشوی خیارها، کارکنان با استفاده از میزهای استیل، آماده‌سازی آن‌ها را انجام می‌دهند.

    بر روی میز سورتینگ توسط نیروی انسانی خیارهای نامناسب و بی کیفیت از آنهائی که برای محصول نهایی مناسب هستند جداسازی می شوند .

    بلوئر شیشه

    در این مرحله شیشه های خالی وارد دستگاه بلوئر شیشه ، وظیفه ی خارج نمودن اشیاء خارجی از داخل شیشه های خالی و همچنین خشک نمودن آن پس از مرحله شستشوی شیشه است .

    پرکردن محتویات

    در اولین مرحله از پرکردن مواد داخل شیشه، تولیدکنندگان سیر، فلفل و برخی از سبزیجات موردنیاز را در انتهای شیشه می‌ریزند و به عنوان اولین متریال‌ها قرار می‌دهند. مرحله بعد پرکن حجمی است ، بدینگونه که خیارها بر روی سینی پرکن قرارگرفته و شیشه های خالی از زیر این سینی عبور می کنند و به صورت حجمی ، شیشه ها پر می شوند .

    صادرات خیارشور باکیفیت

    فرمولاسیون

    دستگاه‌هایی که مایعات موردنیاز برای تولید ترشیجات و شوریجات را تولید می‌کنند، فرمولاسیون نام دارند. به دلیل محرمانه بودن فرمول مایعی که در خیارشور استفاده می شود ، اطلاعات دقیق تری نمی توان داد . در این مرحله، تولیدکنندگان مایع مورد استفاده در خیارشور را از طریق محلول ریز دوش داخل ظروفی که کاملاً با خیار پر شده‌اند، می‌ریزند.

    فشرده سازی

    بعد از اینکه شیشه‌ها از محلول مایع پر می‌شوند، دستگاه محتویات را فشرده کرده و برای درگذاری آماده می‌سازد. ( به این دستگاه پلاگر می گویند ) .

    تونل پاستوریزه

    یکی از مهمترین مراحل در تهیه بیشتر محصولات غذایی، پاستوریزه کردن محصول نهایی است که تولیدکنندگان آن را انجام می‌دهند. بطور کلی، تولیدکنندگان محصول را تا درجه حرارتی قبل از نقطه جوش حرارت می‌دهند و میکروب‌ها و تمامی عوامل بیماری‌زای آن را از بین می‌برند. این فرآیند را پاستوریزه کردن می‌نامند. همچنین تونل های پاستور ، عمل سرد کردن را نیز انجام می دهند .

    بسته بندی

    بعداز تولید شدن محصول نهایی ، خیارشور باید به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز در یک فضای تاریک قرارگیرد تا آماده ی مصرف شوند .برای صادرات خیارشور بسته بندی از اهمیت خاصی برخوردار است. مراحل بسته بندی خود شامل چندین بخش می شود که از ماشین آلات غلاف زنی ، دربندی ، جت پرینتر و شیرینگ پک استفاده می گردد .

    برای اطلاعات بیشتر می‌توانید مطلب صفر تا صد تولید خیارشور صنعتی چی چی لاس را مطالعه کنید.

    صادرات خیارشور باکیفیت

    شرکت تولیدی صنایع غذایی خزر عصاره وارنا

    تولید مواد غذایی از قبیل خیارشور در مجموعه خزر عصاره وارنا با هدف دسترسی مستقیم به تولید کننده محصولات رب گوجه فرنگی، کنسروجات، سس، ترشیجات و شوریجات  است. خدمات این مجموعه به خریداران و صادرکنندگان محترم این امکان را می‌دهد که با بهترین تولیدکنندگان محصولات غذایی در ایران ارتباط مستقیم برقرار کنند و از کیفیت و تعهد آن‌ها بهره‌مند شوند.

    برای اطلاع از قیمت نهایی خیارشور چی چی لاس و ثبت سفارش خود، می‌توانید از طریق شماره‌های درج‌شده در سایت با ما تماس بگیرید.

     

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴

    تأمین‌کننده خیارشور چی چی لاس


    بیشتر
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

    تولید و صادرات خیارشور با استانداردهای بین‌المللی


    بیشتر
    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    مقایسه ترشی فلفل هالوپینو قرمز و ترشی فلفل هالوپینو سبز


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان