cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    رب گوجه کارخانه ای

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه تولیدکننده رب گوجه با کیفیت
    • رب گوجه کارخانه ای
    دی ۳, ۱۳۹۹

    رب گوجه کارخانه ای چی چی لاس شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، در کارخانه با رعایت اصول و استانداردهای بین المللی و دستگاههای مکانیزه تولید می گردد.رب گوجه کارخانه‌ای با کیفیت بالا و غلظت مناسب، تهیه‌شده از گوجه‌های تازه، مناسب برای مصارف خانگی و صنعتی با قیمت مناسب و ارسال سریع.

    رب گوجه فرنگی کارخانه ای

    این رب گوجه فرنگی چیست ؟ و ترکیبات آن از چه موادی تهیه شده است؟

    با افزایش جمعیت، رشد صنعت، رشد آپارتمان نشینی و کمبود وقت، تهیه رب گوجه فرنگی به کارخانه‌های تولید مواد غذایی محول شد.
    امروزه اکثریت مردم از رب گوجه‌ فرنگی کارخانه ای استفاده می‌کنند.

    رب گوجه فرنگی پرمصرف‌ترین چاشنی غذا در بین ایرانیان است و بسیاری از خانواده‌ها آن را در غذاهای مختلف به‌صورت سرخ‌کرده یا پخته استفاده می‌کنند.

    عصاره گوجه‌فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه‌فرنگی مانند انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان لیکوپن است.
    درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه‌های کارخانه ای (صنعتی) می‌شود.رب گوجه کارخانه‌ای با کیفیت بالا و غلظت مناسب، تهیه‌شده از گوجه‌های تازه، مناسب برای مصارف خانگی و صنعتی با قیمت مناسب و ارسال سریع.

    انواع بسته‌بندی رب گوجه کارخانه ای

    تنوع در بسته‌بندی خرید را آسانتر می نماید.
    از این رو مجموعه خزر عصاره وارنا تولیدات خود را در انواع :

    • ظروف شیشه ای در وزن های مختلف
    • قوطی های فلزی در انواع وزن ها
    • بسته‌بندی  حلبی
    • بشکه های آبی به نام اسپتیک
    • ساشه و دویی پک

    تولید و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی می نماید.

    درباره رب گوجه فرنگی صنعتی

    عصاره گوجه‌فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه‌فرنگی مانند انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان لیکوپن است.
    درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه کارخانه ای باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه‌های صنعتی می‌شود.
    رب گوجه فرنگی کارخانه‌ ای باید رنگ طبیعی گوجه‌فرنگی را داشته باشد، یعنی نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشانه رنگ‌های افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد. رب گوجه کارخانه‌ای با کیفیت بالا و غلظت مناسب، تهیه‌شده از گوجه‌های تازه، مناسب برای مصارف خانگی و صنعتی با قیمت مناسب و ارسال سریع.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    مرداد ۲۰, ۱۴۰۴

    خرید رب گوجه ۸۰۰ گرمی با برند چی چی لاس


    بیشتر
    مرداد ۲۰, ۱۴۰۴

    خریدار رب گوجه فرنگی شیشه ای چی چی لاس


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان