cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    رب گوجه فرنگی صنعتی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه رب گوجه صنعتی
    • رب گوجه فرنگی صنعتی
    آبان ۱۴, ۱۳۹۹
    رب گوجه

    رب گوجه فرنگی صنعتی

    رب گوجه فرنگی صنعتی از پرمصرف‌ترین چاشنی‌های غذا در بین ایرانیان است، که در غذاهای مختلف به صورت سرخ کرده یا پخته استفاده می‌شود. در زمان‌های گذشته مردم خودشان رب گوجه فرنگی را برای مصرف یک ‌ساله خود در خانه طبخ می‌کردند.رب گوجه

    با افزایش جمعیت، رشد صنعت، رشد آپارتمان نشینی و کمبود وقت، این وظیفه به کارخانه‌های تولید مواد غذایی محول شد.

    در حال حاضر اکثریت مردم از رب گوجه‌ فرنگی صنعتی استفاده می‌کنند. این محصول از مزرعه تا فروشگاه مراحل مختلف و متنوعی را طی می‌کند. برای برخی افراد دانستن طرز تهیه رب گوجه ‌فرنگی در کارخانه جالب توجه است.

    گوجه مناسب برای تهیه رب گوجه فرنگی

    ترکیبات رب گوجه فرنگی صنعتی

    معرفی مراحل تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی

    شرح طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه

    نکاتی در مورد رب گوجه فرنگی صنعتی

    گوجه مناسب برای تهیه رب گوجه فرنگی

    دو نوع گوجه ‌فرنگی محلی و گلخانه‌ای در بازار موجود است؛ که از هر دو نوع گوجه ‌فرنگی محلی و گلخانه‌ای می‌توان استفاده کرد، که هر یک مزایا و کاستی‌هایی دارد.

    گوجه فرنگی محلی رب کمتری می‌دهد اما باعث می‌شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود.گوجه فرنگی گلخانه‌ای گران‌تر است اما رب بیشتری از آن حاصل می‌شود. معمولاً به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم گوجه فرنگی گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم رب به دست می‌آید.رب گوجه

    کارخانه‌های معمولاً گوجه‌هایی را استفاده می‌کنند که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب‌دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملاً قرمز و رسیده باشد و بخش‌هایی از گوجه زرد یا سبز و سفید نباشد.از انتخاب گوجه‌های لهیده، خراب و کپک زده باید خودداری شود چراکه سالم نیست و طعم رب را تغییر می‌دهد.رب گوجه

    کارخانه رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس با استفاده از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا به تولید محصولی با کیفیت ممتاز مشغول است. علت خوش‌رنگ شدن رب گوجه‌فرنگی چی چی لاس نیز استفاده از گوجه‌هایی باکیفیت و تازه برای تولید محصولات خود است. یکی از دلایل اصلی استفاده از رب (خانگی یا صنعتی ) میزان رنگی است که به غذا می‌دهد بنابراین خوش‌رنگ بودن رب یکی از ویژگی‌های مهم آن است.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    بسته بندی قوطی فلزی رب گوجه فرنگی - مقاومت این بسته بندی، ماندگاری بالا و طراوت محصول را در حمل و نقل های طولانی بین المللی تضمین می کند

    آبان ۲۱, ۱۴۰۳

    بررسی کیفیت رب گوجه‌فرنگی صادراتی چی‌چی‌لاس، منجی، اوجی و گراهانس + Quality review of exported tomato paste from ChiChiLas, Monji, OOJEE and Grahans


    بیشتر
    آبان ۸, ۱۴۰۳

    رب گوجه فرنگی ۲۵۰ گرمی منجی + Monji tomato paste 250 grams


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان