cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    رب گوجه فرنگی سالم و راه تشخیص آن از تقلبی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • رب گوجه فرنگی سالم و راه تشخیص آن از تقلبی
    اسفند ۲۱, ۱۳۹۷
    رب گوجه فرنگی سالم

    رب گوجه سالم و راه تشخیص آن ازتقلبی

    رب گوجه فرنگی سالم و راه های تشخیص آن از تقلبی را در این بخش از سایت رب فروش دنبال کنید تا بتوانید بهترین رب گوجه فرنگی را خریداری نمایید. برای تشخیص رب گوجه می توانیم به چند مورد اشاره کنیم پس با ما همراه باشید.

    رب گوجه فرنگی سالم

    رب گوجه فرنگی، چه خانگی و چه کارخانه‌ای باید رنگ طبیعی گوجه‌فرنگی را داشته باشد، یعنی نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشان‌دهنده استفاده از رنگ‌های افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد. در این صورت می‌توان گفت از گوجه‌های نامرغوب استفاده‌شده است. رنگ رب گوجه باید حد وسط بین رنگ‌های صورتی و قرمز باشد.

    رب گوجه فرنگی سالم

    اولین راه تشخیص رب گوجه سالم

    برای پی بردن به وجود ناخالصی در رب، می‌توانید آن را روی یک سطح صاف و سفید مانند پشت سینی یا تخته پلاستیکی سفید بریزید و با شیء مسطح دیگری مانند شیشه یا ته لیوان، روی آن فشار آورید تا رب پخش شود و به‌صورت یک‌لایه نازک در میان دو سطح قرار بگیرد. در این صورت اگر ناخالصی‌هایی مانند:

    • هسته
    • پوسته
    • ذرات خارجی
    • چوب 
    • سایر مواد زائد در رب وجود داشته باشد به‌ راحتی قابل‌تشخیص است.

    راه دوم تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    برای تشخیص رب گوجه خوب و بهترین رب گوجه‌فرنگی می‌توانید در حین سرخ کردن به میزان باز شدن رب در روغن توجه کنید. رب گوجه خوب در روغن به‌خوبی باز و مخلوط می‌شود و به‌صورت یک سس کاملاً یکدست درمی‌آید؛ اما رب گوجه‌ تقلبی و نامرغوب به‌محض اینکه به روغن اضافه شود، گوله‌گوله و یا تکه می‌شود و مخلوط کردن آن با دشواری صورت می‌گیرد.

    راه سوم تشخیص رب گوجه سالم

    رب گوجه‌فرنگی باید یکدست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره باشد و نیز عاری از هرگونه طعم یا بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.

    موادی که در رب گوجه تقلبی به کار می رود

    معمولا بعضی از کارخانه های تولید رب گوجه فرنگی که برای سودهی بیشتر از تقلب در کار خود استفاده می نمایند. برای غلظت بخشیدن در هنگام تولید رب از مواد مختلفی استفاده می کنند، مانند:

    1. کدو
    2. نشاسته
    3. نان آسیاب شده
    4. سیب‌زمینی پخته
    5. پیاز

    تهیه بهترین رب گوجه

    برای تهیه بهترین رب گوجه، اغلب از گوجه‌های:

    • درشت
    • دارای پوست نازک
    • بافت نرم
    • توپر
    • رنگ قرمز تند هم در پوسته و هم در گوشت
    • کاملاً رسیده
    • طعم مطلوب
    • درصد مواد جامد محلول بالا
    • گوجه‌های سالم
    • بدون هسته
    • بدون آلودگی به کپک
    • بدون سایر آفات استفاده می‌شود.

    رب گوجه سالم

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار با طراحی پایه دار، ایستایی مناسبی روی سطوح دارد و درب محکم آن از نشت و آلودگی جلوگیری میکند.

    اسفند ۴, ۱۴۰۳

    رب گوجه پاکتی درب‌دار


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان