cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    رب گوجه فرنگی سالم و راه تشخیص آن از تقلبی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • دسته‌بندی نشده
    • رب گوجه فرنگی سالم و راه تشخیص آن از تقلبی
    آبان ۲۲, ۱۳۹۹
    تولیدکننده رب گوجه خوب

    رب گوجه فرنگی سالم و راه تشخیص آن از تقلبی

    رب انار عمده سالم و راه‌های تشخیص آن از نوع تقلبی، مسئله‌ای است که بسیاری از خریداران به آن توجه دارند. در این راستا، می‌توان چندین روش ساده و کاربردی را برای تشخیص کیفیت رب گوجه فرنگی ذکر کرد. ابتدا، یکی از مهم‌ترین نکات، توجه به رنگ رب است. رب گوجه فرنگی اصل باید رنگی قرمز و طبیعی داشته باشد، در حالی که رب‌های تقلبی ممکن است رنگی تیره‌تر یا کدرتر از حد معمول داشته باشند.

    علاوه بر این، برای تشخیص رب گوجه فرنگی سالم از تقلبی، می‌توان به عطر و طعم آن نیز توجه کرد. رب طبیعی معمولاً بویی خوشایند و طعمی متمایز از گوجه فرنگی تازه دارد. در مقابل، رب تقلبی ممکن است طعمی شیمیایی یا تند و غیرطبیعی داشته باشد.

    در نهایت، یکی دیگر از روش‌های تشخیص، بررسی غلظت رب است. رب سالم باید غلظتی متعادل داشته باشد و به راحتی از ظرف خارج شود، در حالی که رب‌های تقلبی ممکن است بیش از حد رقیق یا غلیظ باشند. بنابراین، با توجه به این نکات می‌توانید رب گوجه فرنگی اصل و سالم را شناسایی کرده و از خرید رب‌های تقلبی اجتناب کنید.

    رب گوجه فرنگی سالم

    رب انار گیلان، چه خانگی و چه کارخانه‌ای باید رنگ طبیعی گوجه‌فرنگی را داشته باشد، یعنی نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشان‌دهنده استفاده از رنگ‌های افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد. در این صورت می‌توان گفت از گوجه‌های نامرغوب استفاده‌شده است. رنگ رب گوجه باید حد وسط بین رنگ‌های صورتی و قرمز باشد.

    رب گوجه فرنگی سالم

    اولین راه تشخیص رب گوجه سالم

    پلاک‌های چربی، دانه‌های گِل یا سایر ذرات ناخواسته وجود داشته باشند، آن‌ها به‌وضوح قابل مشاهده خواهند بود. علاوه بر این، اگر رب به‌درستی تصفیه شده باشد، سطح آن صاف و یکدست خواهد بود. در غیر این صورت، ناهماهنگی‌هایی در سطح ظاهر می‌شود که نشان‌دهنده وجود ناخالصی‌ها است. از این رو، استفاده از این روش می‌تواند به شما کمک کند تا کیفیت رب را به‌طور دقیق‌تر ارزیابی کنید و از انتخاب‌های اشتباه جلوگیری نمایید. همچنین، اگر مشاهده کردید که رب دارای ناخالصی است، می‌توانید با استفاده از روش‌های تصفیه مانند استفاده از صافی یا فیلتر کردن، کیفیت آن را بهبود بخشید.

    • هسته
    • پوسته
    • ذرات خارجی
    • چوب 
    • سایر مواد زائد در رب وجود داشته باشد به‌ راحتی قابل‌تشخیص است.

    راه دوم تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    برای تشخیص رب گوجه خوب و بهترین رب گوجه‌فرنگی می‌توانید در حین سرخ کردن به میزان باز شدن رب در روغن توجه کنید. رب گوجه خوب در روغن به‌خوبی باز و مخلوط می‌شود و به‌صورت یک سس کاملاً یکدست درمی‌آید؛ اما رب گوجه‌ تقلبی و نامرغوب به‌محض اینکه به روغن اضافه شود، گوله‌گوله و یا تکه می‌شود و مخلوط کردن آن با دشواری صورت می‌گیرد.

    راه سوم تشخیص رب گوجه سالم

    رب گوجه‌فرنگی باید یکدست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره باشد و نیز عاری از هرگونه طعم یا بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.

    موادی که در رب گوجه تقلبی به کار می رود

    معمولا بعضی از کارخانه های تولید رب گوجه فرنگی که برای سودهی بیشتر از تقلب در کار خود استفاده می نمایند. برای غلظت بخشیدن هنگام تولید رب از مواد مختلفی مانند:

    1. کدو
    2. نشاسته
    3. نان آسیاب شده
    4. سیب‌زمینی پخته
    5. پیاز

    استفاده می کنند.

    کارخانه رب گوجه فرنگی صادراتی

    تهیه بهترین رب گوجه

    برای تهیه بهترین رب گوجه، اغلب از گوجه‌های:

    • درشت
    • دارای پوست نازک
    • بافت نرم
    • توپر
    • رنگ قرمز تند هم در پوسته و هم در گوشت
    • کاملاً رسیده
    • طعم مطلوب
    • درصد مواد جامد محلول بالا
    • گوجه‌های سالم
    • بدون هسته
    • بدون آلودگی به کپک
    • بدون سایر آفات استفاده می‌شود.

      بهترین رب گوجه با برند چی چی لاس

      بهترین رب گوجه با برند چی چی لاس

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    گالری تصاویر محصولات رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴

    رب گوجه فرنگی ارگانیک؛ انتخابی سالم برای سبک زندگی طبیعی


    بیشتر

    رنگ رب گوجه فرنگی طبیعی معمولا قرمز تیره یا مایل به قهوه ای میباشد. اگر بیش از حد روشن باشد ممکن است از رنگ های افزودنی استفاده شده باشد.

    فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی بدون نگهدارنده


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان