cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    رب گوجه فرنگی سالم و راه تشخیص آن از تقلبی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • دسته‌بندی نشده
    • رب گوجه فرنگی سالم و راه تشخیص آن از تقلبی
    آبان ۲۲, ۱۳۹۹
    تولیدکننده رب گوجه خوب

    رب گوجه فرنگی سالم و راه تشخیص آن از تقلبی

    رب انار عمده سالم و راه های تشخیص آن از تقلبی را در این بخش از سایت رب فروش دنبال کنید تا بتوانید بهترین رب گوجه فرنگی را خریداری نمایید. برای تشخیص رب گوجه می توانیم به چند مورد اشاره کنیم پس با ما همراه باشید.

    رب گوجه فرنگی سالم

    رب انار گیلان، چه خانگی و چه کارخانه‌ای باید رنگ طبیعی گوجه‌فرنگی را داشته باشد، یعنی نه خیلی قرمز باشد، که در این صورت نشان‌دهنده استفاده از رنگ‌های افزودنی است و نه خیلی ارغوانی باشد. در این صورت می‌توان گفت از گوجه‌های نامرغوب استفاده‌شده است. رنگ رب گوجه باید حد وسط بین رنگ‌های صورتی و قرمز باشد.

    رب گوجه فرنگی سالم

    اولین راه تشخیص رب گوجه سالم

    برای پی بردن به وجود ناخالصی در رب، می‌توانید آن را روی یک سطح صاف و سفید مانند پشت سینی یا تخته پلاستیکی سفید بریزید و با شیء مسطح دیگری مانند شیشه یا ته لیوان، روی آن فشار آورید تا رب پخش شود و به‌صورت یک‌لایه نازک در میان دو سطح قرار بگیرد. در این صورت اگر ناخالصی‌هایی مانند:

    • هسته
    • پوسته
    • ذرات خارجی
    • چوب 
    • سایر مواد زائد در رب وجود داشته باشد به‌ راحتی قابل‌تشخیص است.

    راه دوم تشخیص رب گوجه سالم از تقلبی

    برای تشخیص رب گوجه خوب و بهترین رب گوجه‌فرنگی می‌توانید در حین سرخ کردن به میزان باز شدن رب در روغن توجه کنید. رب گوجه خوب در روغن به‌خوبی باز و مخلوط می‌شود و به‌صورت یک سس کاملاً یکدست درمی‌آید؛ اما رب گوجه‌ تقلبی و نامرغوب به‌محض اینکه به روغن اضافه شود، گوله‌گوله و یا تکه می‌شود و مخلوط کردن آن با دشواری صورت می‌گیرد.

    راه سوم تشخیص رب گوجه سالم

    رب گوجه‌فرنگی باید یکدست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره باشد و نیز عاری از هرگونه طعم یا بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.

    موادی که در رب گوجه تقلبی به کار می رود

    معمولا بعضی از کارخانه های تولید رب گوجه فرنگی که برای سودهی بیشتر از تقلب در کار خود استفاده می نمایند. برای غلظت بخشیدن در هنگام تولید رب از مواد مختلفی استفاده می کنند، مانند:

    1. کدو
    2. نشاسته
    3. نان آسیاب شده
    4. سیب‌زمینی پخته
    5. پیاز

    تهیه بهترین رب گوجهکارخانه رب گوجه فرنگی صادراتی

    برای تهیه بهترین رب گوجه، اغلب از گوجه‌های:

    • درشت
    • دارای پوست نازک
    • بافت نرم
    • توپر
    • رنگ قرمز تند هم در پوسته و هم در گوشت
    • کاملاً رسیده
    • طعم مطلوب
    • درصد مواد جامد محلول بالا
    • گوجه‌های سالم
    • بدون هسته
    • بدون آلودگی به کپک
    • بدون سایر آفات استفاده می‌شود.

      بهترین رب گوجه با برند چی چی لاس

      بهترین رب گوجه با برند چی چی لاس

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس تهیه شده از فلفل های هالوپینو تازه و ارائه طعم ترکیبی جادویی ترش و تند

    اسفند ۹, ۱۴۰۳

    ترشی هالوپینو چیچیلاس مناسب صادرات


    بیشتر

    روش بسته بندی اسپتیک باعث می شود محصول بدون نیاز به مواد نگهدارنده و بدون آلودگی برای مدت طولانی قابل نگهداری باشد.

    دی ۱۱, ۱۴۰۳

    بسته‌بندی اسپتیک رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر

    ترشی فلفل هالوپینو با بسته بندی بهداشتی و کیفیت بالا، گزینه ای عالی برای صادرات و مصرف در کنار انواع غذاها

    آذر ۲۱, ۱۴۰۳

    خرید ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس به‌صورت مستقیم از تولیدکننده


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان