cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    رب گوجه فرنگی خانگی بهتر است یا صنعتی؟

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه فرنگی
    • رب گوجه فرنگی خانگی بهتر است یا صنعتی؟
    تیر ۷, ۱۴۰۲
    فروش رب گوجه شیشه ای در اوزان گوناگون

    فروش رب گوجه شیشه ای در اوزان گوناگون

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا

    پاسخ این سوال مقداری دشوار است؛اگر در شرایط استاندارد این موضوع بررسی شود قطعاً رب صنعتی برای مصرف مناسب ‌تر از رب‌های خانگی است. البته به شرط این‌که استانداردهای لازم در تولید رعایت شده باشد؛ به این دلیل که زمانی‌که با فورمالاسیون صنعتی پیش  می‌‌رویم همه چیز تحت کنترل قرار  می‌‌گیرد و حرارت، زمان پخت و مسائل بهداشتی کاملاً کنترل و شرایط نگهداری کاملاً استاندارد  می‌‌شود.

    این محصول به جهت وجود عوامل بیماری‌زا کنترل  می‌‌شود و میزان نمک موجود در رب کاملاً استاندارد خواهد بود.

    اگر شرایط استاندارد قوی نباشد، ربی که تولید ‌می‌‌شود فاقد استاندارد بوده و تولید کننده از مواد اولیه با کیفیت و شرایط بهداشتی مناسب در تولید استفاده نکرده است و ممکن است حتی ماده اولیه گوجه نباشد و از مواد تقلبی در تولید محصول استفاده شده باشد و مقادیر نمک را به حدی بالا برده باشد که رب دچار کپک و خرابی نشود.

    بنابراین در شرایط صنعتی هم  می‌‌توان از استانداردها پیروی کرد و هم پیروی نکرد. همچنین استفاده از ظروف نامناسب در بسته‌بندی رب گوجه فرنگی از مسائلی است که سلامت محصول را به خطر انداخته و محصول صنعتی را غیراستاندارد ‌می‌‌کند. این موضوع که رب صنعتی به نسبت رب خانگی ارزش بیشتری دارد درصورتی است که محصول صنعتی استانداردهای لازم را رعایت کرده باشد.

    در مورد رب‌های خانگی این موضوع که تا چه  میزان شرایط بهداشتی رعایت شده و  میزان نمک موجود در آن چقدر است در تشخیص کیفیت و عدم کیفیت آن نقش دارد.

    همچنین بسته‌بندی رب باید در شرایط استاندارد و در ظروف استاندارد صورت بگیرد و اگر همه این استانداردها رعایت شده باشد، به نظر محصول قابل اعتمادی برای مصرف کننده است.

    نکته مهم این است که مصرف‌کنندگان ایرانی ناخودآگاه به صنعت مقداری شک داشته و معتقد هستند صنعت به آنها کلک زده و جنس واقعی عرضه نمی‌کند و در نتیجه نگران هستند و به طور نمونه در مورد رب‌های صنعتی اغلب این دید را دارند که به‌جای گوجه از سیب زمینی در تولید استفاده شده و یا رنگی که در رب مشاهده  می‌‌کنند، رنگ واقعی گوجه نیست و یا نمک موجود در رب‌ها بیشتر از حد مجاز بوده و یا ظروف رب استاندارد نیستند.

    بنابراین به‌ دلیل وجود این نگرانی‌ها که البته تنها در صنعت رب با آن مواجه نیستیم، مردم اعتمادی نداشته و این موضوع ضعف سیستم‌های نظارتی را نشان ‌می‌‌دهد که نتوانسته ‌اند، اعتماد مردم را جلب کنند. این نکته را نباید فراموش کرد که حتی اگر فرض بر این باشد که رب خانگی بهترین رب است؛ تا چه  میزان زندگی شهرنشینی این اجازه را به افراد ‌می‌‌دهد تا بتوانند رب خانگی تهیه کنند!

    بهترین رب گوجه فرنگی شیشه ای صادراتی

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    مقایسه ترشی فلفل هالوپینو قرمز و ترشی فلفل هالوپینو سبز


    بیشتر
    فروردین ۱۶, ۱۴۰۴

    خیارشور با کیفیت چی‌چی‌لاس


    بیشتر

    رنگ رب گوجه فرنگی طبیعی معمولا قرمز تیره یا مایل به قهوه ای میباشد. اگر بیش از حد روشن باشد ممکن است از رنگ های افزودنی استفاده شده باشد.

    فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی بدون نگهدارنده


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان