cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    رب گوجه با کیفیت چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • رب گوجه با کیفیت چی چی لاس
    تیر ۲۳, ۱۳۹۸
    رب گوجه با کیفیت

    رب گوجه با کیفیت چی چی لاس

    رب گوجه با کیفیت چی چی لاس، با رنگ دلپذیر و طعم واقعی گوجه، نشان از صداقت تولید و اهمیت سلامت مصرف کنندگان است که این محصول را در بازارهای داخلی و خارجی محبوب کرده است.

    رب گوجه با کیفیت چه ویژگی‌هایی دارد؟

    به‌نظر مهمترین نکته در تشخیص کیفیت نام برندی است که محصول را عرضه  می‌‌کند،در واقع برند خود نمایانگر  میزان کیفیت است. اما برای معرفی جزئی تر شاخص‌های کیفی محصول رب گوجه باید به این نکات اشاره نمود.

    1. ربی که مواد نگهدارنده نداشته باشد، کپک ‌می‌‌زند، این موضوع نشان دهنده عدم وجود مواد نگهدارنده در محصول بوده و نشانه خوبی است.
    2. ویژگی بعدی خلوص آن است؛ اصولاً رب باکیفیت ربی است که غیر از گوجه ترکیبی به آن افزوده نشده باشد.
    3.  رب گوجه با کیفیت قهوه‌ای رنگ نیست، ربی که به رنگ قهوه‌ای باشد بیانگر این موضوع است که فرآیند خلاء در آن به ‌خوبی صورت نگرفته است‌.
    4. نکته آخر، میزان نمک موجود در رب است. استفاده بیش از حد برای سلامتی مشکل ساز می باشد.
    https://robforoosh.ir/wp-content/uploads/2019/02/کارخانه-تولید-رب.mp4

    رب گوجه فرنگی به چه صورت تولید  می‌‌شود؟

    بعد از این‌که گوجه از مزرعه چیده و شستشو  می‌‌شود، پخته شده و پوست آن کنده  می‌‌شود و مخلوط غلیظی از محصول به‌دست ‌می‌‌آید که در مراحل بعدی  میکروب زدایی و پاستوریزه  می‌‌شود  و پس از بسته‌بندی و انجام این مراحل برای پخش به بازار آماده ‌می‌‌شود این شمای کلی از روند تولید رب گوجه‌فرنگی است.

    رب گوجه با کیفیت رب گوجه با کیفیت رب گوجه با کیفیت رب گوجه با کیفیت رب گوجه با کیفیت رب گوجه با کیفیت

    رب گوجه با کیفیت چی چی لاس

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا، تولید کننده رب گوجه با کیفیت چی چی لاس، در انتخاب ماشین‌آلات همواره تلاش نموده است تا با حفظ حداکثر خواص مفید گوجه فرنگی به ویژه لیکوپن (رنگ دانه قرمز ) و سایر آنتی اکسیدان‌های موجود:

    • محصولی سالم
    • خوشرنگ
    • خوش عطر
    • خوش طعم
    • یکدست
    • استاندارد
    • به دور از ناخالصی
    • عاری از هر گونه فلزات سنگین
    • قیمت مناسب

    را تولید و بسته بندی نماید و در اختیار مصرف کننده نهایی قرار دهد.

    رب گوجه با کیفیت

     

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار با طراحی پایه دار، ایستایی مناسبی روی سطوح دارد و درب محکم آن از نشت و آلودگی جلوگیری میکند.

    اسفند ۴, ۱۴۰۳

    رب گوجه پاکتی درب‌دار


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان