cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    رب خانگی یا رب صنعتی ؟!

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه رب گوجه ارگانیک
    • رب خانگی یا رب صنعتی ؟!
    آذر ۲۶, ۱۳۹۸

    رب خانگی یا رب صنعتی ؟! پاسخ این سؤال مقداری دشوار است؛اگر در شرایط استاندارد این موضوع بررسی شود قطعاً رب صنعتی برای مصرف مناسب‌تر از رب‌های خانگی است.

    رب خانگی یا رب صنعتی؟!

    البته به شرط این‌که استانداردهای لازم در تولید رعایت شده باشد؛ به این دلیل که زمانی‌که با فورمالاسیون صنعتی پیش  می‌‌رویم همه چیز تحت کنترل قرار  می‌‌گیرد، حرارت، زمان پخت و مسائل بهداشتی کاملاً کنترل و شرایط نگهداری کاملاً استاندارد  می‌‌شود.

    http://s7.picofile.com/file/8381959126/photo_2019_08_21_13_03_06.jpg

    این محصول به جهت وجود عوامل بیماری‌زا کنترل  می‌‌شود و میزان نمک موجود در رب کاملاً استاندارد خواهد بود. اگر شرایط استاندارد قوی نباشد، ربی که تولید ‌می‌‌شود فاقد استاندارد بوده و تولید کننده از مواد اولیه با کیفیت و شرایط بهداشتی مناسب در تولید استفاده نکرده است و ممکن است حتی ماده اولیه گوجه نباشد و از مواد تقلبی در تولید محصول استفاده شده باشد و مقادیر نمک را به حدی بالا برده باشد که رب دچار کپک و خرابی نشود.بنابراین در شرایط صنعتی هم  می‌‌توان از استانداردها پیروی کرد و هم پیروی نکرد.

     

    چه زمانی یک محصول غیر استاندارد می شود؟

    همچنین استفاده از ظروف نامناسب در بسته‌بندی گوجه فرنگی در میدان تره بار از مسائلی است که سلامت محصول را به خطر انداخته و محصول صنعتی را غیراستاندارد ‌می‌‌کند.

    http://s6.picofile.com/file/8381959226/photo_2019_12_11_11_33_18.jpg

    این موضوع که رب صنعتی به نسبت رب خانگی ارزش بیشتری دارد درصورتی است که محصول صنعتی استانداردهای لازم را رعایت کرده باشد. در مورد رب‌های خانگی این موضوع که تا چه  میزان شرایط بهداشتی رعایت شده و  میزان نمک موجود در آن چقدر است در تشخیص کیفیت و عدم کیفیت آن نقش دارد.
    همچنین بسته‌بندی رب باید در شرایط استاندارد و در ظروف استاندارد صورت بگیرد و اگر همه این استانداردها رعایت شده باشد، به نظر محصول قابل اعتمادی برای مصرف کننده است.

    نکته مهم

    نکته مهم این است که مصرف‌کنندگان ایرانی ناخودآگاه به صنعت مقداری شک داشته و معتقد هستند صنعت به آنها کلک زده و جنس واقعی عرضه نمی‌کند و در نتیجه نگران هستند و به طور نمونه در مورد رب‌های صنعتی اغلب این دید را دارند که به‌جای گوجه از سیب زمینی و کدو در تولید استفاده شده و یا رنگی که در رب مشاهده  می‌‌کنند، رنگ واقعی گوجه نیست و یا نمک موجود در رب‌ها بیشتر از حد مجاز بوده و یا رب گوجه کنسروی استاندارد نیستند.
    بنابراین به‌دلیل وجود این نگرانی‌ها که البته تنها در صنعت رب با آن مواجه نیستیم، مردم اعتمادی نداشته و این موضوع ضعف سیستم‌های نظارتی را نشان ‌می‌‌دهد که نتوانسته‌اند، اعتماد مردم را جلب کنند.
    این نکته را نباید فراموش کرد که حتی اگر فرض بر این باشد که رب خانگی بهترین رب است؛ تا چه  میزان زندگی شهرنشینی این اجازه را به افراد ‌می‌‌دهد تا بتوانند رب خانگی تهیه کنند!

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی پاکتی ارگانیک چی چی لاس، محصولی از دل طبیعت

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴

    رب گوجه فرنگی ارگانیک؛ انتخابی سالم برای سبک زندگی طبیعی


    بیشتر

    رنگ رب گوجه فرنگی طبیعی معمولا قرمز تیره یا مایل به قهوه ای میباشد. اگر بیش از حد روشن باشد ممکن است از رنگ های افزودنی استفاده شده باشد.

    فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی بدون نگهدارنده


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان