کپک زدن رب گوجه فرنگی یکی از دغدغههای رایج در میان بانوان است که میخواهند برای مدت طولانی از رب گوجه نگهداری کنند. کپک نوعی قارچ است که به شکل چند سلولی و کرک گونه ایجاد میشود. هنگامی که کپک روی ماده غذایی شروع به رشد کند، ظاهر آن تغییر یافته و بافت غذا نرم و دچار تغییر رنگ میشود. هنگامی که روی سطح غذا کپک مشاهده کردید، به معنای فاسد شدن کل ظرف غذا است. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با موثرترین راهکارهای پیشگیری از کپک زدن رب گوجهفرنگی به طور کامل آشنا کنیم.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید .
راهکارهای مختلفی برای پیشگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی وجود دارد که موثرترین آنها عبارتند از:
یکی از ابتداییترین راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی انتخاب ظروف کوچک برای نگهداری از رب است. بسیاری از افراد برای افزایش ماندگاری رب گوجه آن را داخل یخچال یا فریزر نگهداری میکنند. در صورتی که این کار هیچ تاثیری در پیشگیری از کپک زدن رب ندارد. بنابراین بهتر است رب را در ظروف کوچکتر نگهداری کرده تا پس از باز کردن درب ظرف، در طول مدت زمان کوتاهی رب داخل آن را مصرف نمایید.
از دیگر راهکارهای پیشگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی جوشاندن ظرف رب است. جوشاندن ظرف موجب میشود تا آلودگیهای سطحی روی ظرف به طور کامل از بین بروند. بنابراین احتمال کپک زدن به میزان قابل توجهی کاهش مییابد.
از دیگر روشهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی ریختن مقداری روغن نباتی در سطح رب است. با این کار اکسیژن رسانی داخل رب متوقف شده و از ایجاد کپک جلوگیری مینماید. هنگامی که میخواهید از رب استفاده کنید با یک قاشق تمیز روغن را کنار زده و رب گوجه را به مقدار مورد نیازتان بردارید.
استفاده از ظرف مناسب برای نگهداری از رب گوجهفرنگی از دیگر راهکارهای پیشگیری از کپک زدن رب است. ظرفی متناسب با حجم رب انتخاب کرده و پوشش مناسبی را روی آن قرار دهید تا از رشد قارچها در سطح رب پیشگیری شود. اگر رب را در ظروف بزرگ نگهداری میکنید، پس از باز کردن درب ظرف، آن را داخل ظروف دربدار کوچکتر بریزید.
کپکهایی که در سطح رب گوجهفرنگی ایجاد میشوند رنگ رب را تغییر میدهند. بنابراین طعم رب نیز تغییر کرده و در نهایت طعمی مشابه مزه خاک پیدا میکند. همچنین بوی قارچ موجود در کپک باعث تغییر بوی رب میشود. فراموش نکنید که کپک باعث شده، تا قارچها و باکتریها تا عمق رب نفوذ کنند. بنابراین تمام رب فاسد شده و قابل مصرف نمیباشد. شاید این کپکها منجر به بروز بیماری خطرناک و جدی نشوند، اما میتوانند باعث ضعف سیستم ایمنی بدن شوند. همچنین افرادی که ایمنی بدن آنها ضعیف است، با مصرف این ربها دچار مشکلات جدیتری میگردند.
جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.