cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    خیارشور شیشه ای چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی محصولات بسته بندی شیشه
    • خیارشور شیشه ای چی چی لاس
    مرداد ۲۸, ۱۴۰۲

    اگر به دنبال خیارشور با قیمت مناسب هستید باید بدانید که برند چی چی لاس، یکی از بهترین تولید کنندگان این محصول است.شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات خیارشور در وزن های مختف در سطح بین اللملی می نماید .

    فواید تغذیه ای خیارشور

    خیارسبز

    دارای املاح فراوان از جمله پتاسیم، فسفر، کلسیم و منگنز می باشد.

    همچنین دارای ویتامین های A و ویتامین C گروه ویتامین های B و K می باشد.

    نمک طعام

    یون سدیم ر غشاء سلولی و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء نقش مهمی دارند.

    سیر

    سیر دارای املاح فراوانی از جمله پتاسیم ، فسفر ، کلسیم و سلینیم است و دارای آهن، ویتامین ث و ویتامین های گروه بو کا می باشد، از دیگر خصوصیات آن می توان به دسترسی

    آسان در تمامی فصول و ماندگاری بالای کنسرو آن نام برد. علاوه بر آن خیارشور تخمیری دارای باکتری هایی است که از رشد میکرو ارگانیسم های مضر دستگاه گوارش جلوگیری نماید.

    به جذب آهن کمک کرده و حاوی ویتامین ث بالایی می باشد. علاوه بر آن سرکه موجود در این نوع محصولات به کاهش وزن کمک می نماید.

    سرکه

    یکی ار مواردی که معمولا به ترشی ها و خیارشور اضافه می شود، سرکه می باشد.

    سرکه به ویژه سرکه سیب در کاهش قند خون تاثیر دارد و در اثر کند کردن هضم و جذب کربوهیدرات ها از افزایش قند خون بعد از صرف غذا جلوگیری می کند.

    تفاوت خیارشور تخمیری و غیر تخمیری

    در فراوری خیارشور غیرتخمیری میکروارگانیسم ها ب علت پاستوریزاسیون انجام شده غیرفعال می شوند، پس خیارشور عاری از رشد میکروبی می باشد ولی در فراوری خیارشور های تخمیری عملیات پاستوریزاسیون انجام نمی شوند، بنابراین خیارشور طعم بهتری نسبت به خیارشور غیرتخمیری دارد. این نوع خیارشور به دلیل عطر و طعم تخمیری این است که یک سری مخمر هستند که به صورت یک لایه ی سفید رنگ روی سطح خیار ایجاد می شود و علت تشکیل آن نیز پاستوریزه نکردن آب نمک است.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با به‌کارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوری‌های پیشرفته و به‌روز، این محصول را فرآوری و بسته‌بندی کند و در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی و قوطی ۸۰۰ و۴۰۰۰ گرمی توزیع نماید.

    جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید. انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    مقایسه ترشی فلفل هالوپینو قرمز و ترشی فلفل هالوپینو سبز


    بیشتر
    فروردین ۱۶, ۱۴۰۴

    خیارشور با کیفیت چی‌چی‌لاس


    بیشتر

    رنگ رب گوجه فرنگی طبیعی معمولا قرمز تیره یا مایل به قهوه ای میباشد. اگر بیش از حد روشن باشد ممکن است از رنگ های افزودنی استفاده شده باشد.

    فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی بدون نگهدارنده


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان