شما تا چه میزان به مصرف انواع ترشیجات مانند ترشی سیر در کنار وعدههای غذایی خود علاقهمند هستید؟ سیر ترشی یکی از پرمصرفترین و پر خاصیتترین انواع ترشیجات در میان سفره ایرانیان است که خواص بسیار زیادی در بهبود بیماریهای قلبی و فشار خون را داراست.

از نظر طب سنتی، خواص سیر ترشی را میتوان مواردی مانند خاصیت باز کنندگی عروق قلبی، اشتها آور، صاف کننده خون، بهبود در عملکرد سیستم گوارش و … دانست.
شما تا چه میزان به مصرف انواع ترشیجات مانند ترشی سیر در کنار وعدههای غذایی خود علاقهمند هستید؟ سیر ترشی یکی از پرمصرفترین و پر خاصیتترین انواع ترشیجات در میان سفره ایرانیان است که خواص بسیار زیادی در بهبود بیماریهای قلبی و فشار خون را داراست.

همانگونه که اشاره شد سیر ترشی یا ترشی سیر دارای خواص و ویژگیهای ارزشمندی است. البته برای دریافت خواص بی نظیر این ماده خوراکی باید در مصرف آن اصل اعتدل را رعایت کنید. از مهمترین خواص سیر ترشی میتوان به موارد زیر اشاه کرد:

سیر ترشی علاوه بر این که یک نوع چاشنی خوشمزه و خوش عطر است، عنوان نوعی داروی طبیعی نیز به شمار میآید. از جمله خواص دارویی سیر ترشی چند ساله میتوان موارد زیر را عنوان کرد:

خواص سیر ترشی شامل تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و کاهش فشار خون است. یک چاشنی خوشمزه و مفید برای سلامتی در رژیم غذایی روزانه.
سیر خام دارای خواص بی نظیر و منحصر به فردی است اما طبیعت بسیار گرم آن باعث شده تا برای افراد گرم مزاج مانند افرادی با مزاج صفراوی توصیه نشود. استفاده از سیر خام در این گونه افراد منجر به ایجاد آلرژی و حساسیت خواهد شد. با این حال قرار گرفتن سیر همراه با سرکه برای مدت زمان طولانی در سیرترشی و تغییر در طبیعت آن باعث شده تا عوارض مصرف سیر خام برای چنین افرادی به وجود نیاید. البته ذکر این نیز نکته ضروری است که در صورت نمک فراوان در سیر ترشی، مصرف آن برای افراد دارای فشار خون بالا مضر بوده و توصیه نمیشود.
تاکنون عوارض خاصی برای مصرف سیر ترشی در حاملگی گزارش نشده است چرا که سیر و سرکه در دوران بارداری دو نوع خوراکی بی خطر به حساب میآیند. بررسیها نشان میدهند که مادرانی که در طول بارداری سیر را، چه بهصورت خام و چه بهصورت ترشی، مصرف میکنند، سیستم ایمنی قویتری دارند و جنین آنها از نظر سلامت و وزن وضعیت بهتری نسبت به سایرین دارد.
سیر یکی از خوراکیهای مفید برای مبارزه با کلسترول و چربیهای موجود در عروق قلبی است. چربیهای موجود در عروق قلبی سرعت جریان خون را کاهش میدهند و در نتیجه فشار خون را افزایش میدهند. به همین دلیل، متخصصان به افراد مبتلا به کلسترول بالا، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی-عروقی توصیه میکنند سیر را هم به صورت خام و هم به صورت ترشی مصرف کنند.
بدن انسان برای سوخت و ساز بهتر و حذف چربیهای مضر نیاز به مصرف ترشیجات دارد. وجود آنتی اکسیدانهای مفید و دیگر مواد معدنی و نیز ویتامین های موجود در سیر ترشی به افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن کمک زیادی میکند.

شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.