cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

     خواص رب انار

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی محصولات بسته بندی شیشه
    •  خواص رب انار
    دی ۲۰, ۱۴۰۲

    انار يکي از ميوه‌هاي بومي آسياي جنوبي و از جمله کشور ايران است که سابقه آن به چهار هزار سال مي‌رسد.

     خواص رب انار

    وقتي صحبت از رب انار به ميان مي‌آيد، اشاره به خواص همان انار مطرح مي‌شود، فقط با اين تفاوت که در کل، انار سرشار از ترکيباتي به نام «پلي‌فنول» ها است که باعث پايين آمدن کلسترول بد خون يعني LDL شده و اجازه نمي‌دهد صفحات چربي در عروق توليد شوند.

    انار، مواد مغذي بسياري دارد يعني در هر ۱۰۰ گرم از اين ميوه ۲۴۰ ميلي‌گرم پتاسيم، ۳ گرم فيبر، ۱۳ ميلي‌گرم ويتامين ث، ۸۰ درصد آب و ۵۰ کيلوکالري انرژي يافت مي‌شود. در ضمن، مقداري آهن دارد، ولي به عنوان منبع آهن نمي‌توان روي آن حساب کرد. ميزان قندش نيز به حدي است که باعث منع مصرف بيماران ديابتي نمي‌شود. درباره پلي‌فنول‌ها بايد بگوييم که آن‌ها ترکيباتي هستند که در اکثر ميوه‌ها و سبزي‌ها به خصوص شاه‌توت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بيشتر به چشم مي‌خورند. در ضمن، اسيد الايژيک يکي از مهم‌ترين ترکيباتي است که در ميوه‌هاي ديگر کمتر ديده شده اما ويژگي انار و رب آن مربوط به وجود همين اسيد است.

    رنگ رب انار کاملاً وابسته به شرايط فرآيند است، به طوري که هرگاه تبديل آب انار

    به رب در دماي پايين يا زمان حرارت‌دهي کوتاه انجام شود، رنگ محصول قرمز خوش‌رنگ خواهد شد و با افزايش ميزان حرارت يا زمان حرارت‌دهي، رنگ به سمت قهوه اي سوخته ميل مي‌کند

    بعضي‌ها نسبت به خوردن اين ميوه و رب آن در طعم‌هاي مختلف حساسيت نشان مي‌دهند، ولي بهتر است بدانيد که معده خود اسيدکلريدريک ترشح مي‌کند. افراد معدودي هستند که با مصرف انار ترش يا رب انار ترش، معده‌شان دچار مشکل مي‌شود، زيرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشي يک نوع عکس‌العمل نشان مي‌دهد. اسيد معده فرآيند هضم غذا را به عهده دارد، حال مصرف ميوه‌هاي ترش زماني مانع هضم غذا مي‌شود که فرد خود اين علت را درک کند، يعني مصرف رب انار ترش يا ملس يا شيرين بسته به ذائقه و تحمل معده هر فرد مي‌تواند پيامدهاي مختلفي داشته باشد و اين موضوع به خوب و يا بد بودن رب انار بر نمي‌گردد.

    يادتان باشد که وقتي رب اين ميوه تهيه مي‌شود، پلي‌فنول و اسيد الايژيک آن در اثر حرارت از بين نمي‌رود و تنها ويتامين C آن کاهش پيدا خواهد کرد. پس رب انار نيز ارزش غذايي بسيار دارد، البته اگر از انار مرغوب و طي فرآيند بهداشتي تهيه شده باشد.

    کيفيت رب انار

    جنبه‌هاي مهم در تعيين کيفيت هر محصول غذايي شامل طعم، رنگ، بو، ارزش غذايي و بافت آن است. در مورد رب انار که به دليل مايع بودن، بيشتر به مواد غذايي ديگر افزوده مي‌شود، بافت اهميت چنداني ندارد، بلکه قوام رب، حائز اهميت است.

    ترکيبات شيميايي عامل بو و قسمتي از طعم در رب انار مانند هر ماده غذايي ديگر اکثراً فرار هستند و در شرايطي که تغليظ آب انار به رب صورت گيرد، قبل از آب تبخير مي‌شوند و از محصول خارج مي‌گردند، مگر اينکه با انجام تقطير، بخارات آن را جدا نموده و به صورت اسانس به محصول نهايي اضافه کنند. بخش ديگري از ترکيبات تشکيل دهنده طعم، غير فرار هستند ولي قسمتي از آن‌ها در اثر واکنش‌هاي شيميايي در طي تغليظ به ترکيبات ديگر تبديل مي‌شوند. در نهايت قسمتي از طعم نيز ناشي از واکنش‌هاي مزبور است.

    ترکيب‌هاي شيميايي تعيين کننده ارزش غذايي نيز عموماً کاهش يافته و ميزان اين کاهش به شرايط فرآيند وابسته است. رنگ نيز يکي از معيارهاي مهم تعيين کننده کيفيت و به ويژه بازارپسندي و جذب خريدار است.

    رنگ رب انار کاملاً وابسته به شرايط فرآيند است، به طوري که هرگاه تبديل آب انار به رب در دماي پايين يا زمان حرارت‌دهي کوتاه انجام شود، رنگ محصول قرمز خوش‌رنگ خواهد شد و با افزايش ميزان حرارت يا زمان حرارت‌دهي، رنگ به سمت قهوه اي سوخته ميل مي‌کند.

    اسيد الايژيک يکي از مهم‌ترين ترکيباتي است که در ميوه‌هاي ديگر کمتر ديده شده اما ويژگي انار و رب آن مربوط به وجود همين اسيد است

    جنس ظرف آب انار نبايد آهني باشد و بهتر است از جنس پلاستيک، استيل زنگ نزن، لعاب‌دار و يا شيشه‌اي باشد.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب انار چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید.

    برای اطلاع دقیق از قیمت رب انار چی چی لاس می توانید با شماره های قید شده در سایت ما ارتباط بگیرید و سپس خرید کنید.

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب انار اصیل شمالی چی چی لاس چاشنی بینظیر برای انواع کیک های ملس

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    رب انار چیچیلاس طبیعی


    بیشتر

    رب انار و سالاد یک ترکیب بهشتی

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب انار چی چی لاس برای سالاد؛ طعمی خاص در کنار سلامت


    بیشتر

    رب انار صنعتی چی چی لاس تهیه شده از انارهای مرغوب و درجه یک

    فروردین ۱۹, ۱۴۰۴

    کاربرد رب انار در غذا: مزایای استفاده، روش تولید و صادرات رب انار طبیعی


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان